Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

VR Gamen

Virtual Reality

Welkom bij de leukste VR ervaring van Nederland, waar je kunt genieten van een geweldig uitje. We bieden een uitgebreide keuze aan VR games die voldoen aan de PEGI-richtlijnen voor gaming. Met de nieuwste virtual reality headsets, ben je verzekerd van een hoogwaardige ervaring. Daarnaast kun je ook gamen op pc’s en spelcomputers.

Een van onze populaire VR games is “Cook’d Up”, een VR kooksimulator waarbij je je culinaire vaardigheden kunt testen en de lekkerste gerechten kunt bereiden in een virtuele keuken. Verwacht hilarische chaos in de keuken! Of kies voor “Cops vs Robbers”, een actievol lasergame VR-spel waarbij je als een politieagent of een boef kunt spelen en spannende missies kunt voltooien in een virtuele wereld. Voor de schietspel liefhebbers hebben we “RE:CoiL”, een intense VR-shooter waarbij je vijanden moet verslaan en uitdagende missies moet voltooien om de wereld te redden.

Bij ons kun je niet alleen met vrienden en familie genieten van deze games, maar het is ook mogelijk om je feestje te vieren met VR-gaming! We kunnen maximaal 4 personen tegelijkertijd ontvangen. Naast gamen kun je ook ontspannen in onze Bar, waar je kunt poolen, darten of bordspellen kunt spelen. We bieden verschillende drank- en snackopties en je kunt zelfs genieten van lunch- of dinerarrangementen.

Voor vragen en meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@esportsgamearena.nl. Kom langs en beleef een geweldige tijd in onze VR area!

Reserveer nu!

Voor informatie kunt u bellen naar: 0172 74 50 33. Momenteel is reserveren niet mogelijk omdat de complete VR area wordt vernieuwd. Houdt de socials in de gaten voor de nieuwe lancering.