a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

DE VALORANT NATONALS: WORDT JIJ DE EERSTE NEDERLANDS KAMPIOEN?

EsportsNederland lanceert op 27 juli de eerste editie van de Valorant Nationals, een gloednieuwe competitie, van een gloednieuw spel, op een gloednieuw platform!

Wat zijn de Valorant Nationals?

De Valorant Nationals is een gloednieuwe competitie van de game Valorant. Spelers nemen het online tegen elkaar op om zo een plekje in de finale bij EsportsGameArena te scoren. De winnaar gaat er bekroond als nederlands kampioen vandoor! De Valorant Nationals bestaat uit 3 onderdelen; Wekelijkse toernooien op www.EsportsNederland.nl, een online direct qualifier op www.esportsnederland.nl en een offline direct qualifier in EsportsGameArena. De beste spelers van deze 3 kwalificatiemogelijkheden scoren een plekje naar de grote finale in de EsportsGameArena.

Hoe kun je meedoen?
Om mee te kunnen doen aan de Valorant Nationals heb je alleen een EsportsNederland en een Riot games account nodig. Je kunt je op www.esportsnederland.nl gemakkelijk en gratis inschrijven voor een van onze competities. Wie weet word jij de volgende grote naam in Valorant E-Sports!

Voor wie is de Valorant Nationals bedoeld?
De Valorant Nationals is bedoeld voor vrijwel iedereen die van een potje gamen houd. Jong, oud, fanatiek of casual, het maakt allemaal niet uit! Plezier staat voorop!

TOERNOOI INFORMATIE

Toernooidata EsportsNederland:
– maandag 27 juli
– maandag 3 augustus
– maandag 10 augustus
– maandag 17 augustus

Online direct qualifier:
– maandag 14 september

Offline direct qualifier:
– zaterdag 5 september

Offline grand finals:
– zondag 20 september

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE