Skip to main content

VACATURE ASSISTENT BEDRIJFSMANAGER

Hey Assistent Bedrijfsmanager! Werken op de leukste plek in Alphen aan den Rijn? Kom vrijdag en zaterdag bij Esports Game Arena aan de slag.

Jij bent operationeel verantwoordelijk voor deze locatie. Jij begeleidt en coacht jouw team op de werkvloer, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast zijn er veel events waar jij samen met de bedrijfsmanager verantwoordelijk voor bent. Jij zorgt dat het onze gasten aan niks ontbreekt en bent het visitekaartje van de locatie. Het is belangrijk dat jij je thuisvoelt tussen jong & oud.

DE WERKPLEK

De werktijden zijn vooral in avonden/nacht op vrijdag en zaterdag ,en soms doordeweeks bij grote evenementen. Daarnaast verzorgen wij de vrijdagmiddagborrel tussen vanaf 17.00 uur. Ons team bestaat 15 collega’s, verdeeld over barmedewerkers, eventmedewerkers, winkelmedewerkers Game Mania. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Wij zijn open en oprecht tegen elkaar, zodat we dagelijks van elkaar kunnen leren en gezamenlijk blijven innoveren op het gebied van entertainment.

DE FUNCTIE

Je bent eigenlijk meer dan een assistent. Als assistent bedrijfsmanager ben jij namelijk de steun en toeverlaat van de bedrijfsmanager van de locatie, maar óók van het team en de gasten. Iedereen kan bij jou terecht met vragen, voor tips, adviezen, het goede voorbeeld of dat steuntje in de rug. Je kijkt en werkt mee in de operatie en op commercieel gebied. Je proeft in alle opzichten operationeel werken in de horeca. Ook denk je mee over de ontwikkeling van ons assortiment en het continu vernieuwen en verbeteren van ons aanbod én onze gastvrijheid. Je bent een voorbeeld voor anderen op het gebied van gastbeleving. En is de bedrijfsmanager afwezig? Dan sta jij klaar om de zaak optimaal draaiend te houden.

WIE BEN JIJ?

Woon je in de omgeving van Alphen aan den Rijn en ben je opzoek naar een leuke en uitdagende functie?

  • Jij hebt al een aantal jaar ervaring opgedaan in de horeca en bent nu klaar voor de volgende stap in je carrière om te groeien als assistent bedrijfsmanager.
  • Jij bent een natuurtalent in leiding geven en weet je collega’s te enthousiasmeren.
  • Je weet met jouw kennis en creativiteit goed in te spelen op de verschillende gasten en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
  • Gastvrijheid zit in jouw genen, je wilt met ons bedrijf meegroeien en dit maak je ook waar.

INTERESSE?

Ben jij onze nieuwe assistent bedrijfsmanager? Stuur je CV en motivatie naar info@esportsgamearena.nl, waarom jij de Esports Game Arena naar het volgende niveau kan helpen. 16 tot 20 uur per week. Salaris €2050-€2500 op basis van fulltime