a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

De TOPdesk Hero League: klaar om de held uit te hangen?

Esports Game Arena en TOPdesk lanceren samen de TOPdesk Hero League:competitie op Esports Nederland, het nieuwe online platform van Esports Game Arena.  

Wat is de Hero League? 

De Hero League is de ultieme Game competitie en jouw kans om een held te zijn. In de Hero League speel je tegen andere spelers en zorg je dat je als echte held op nummer 1 eindigt. Want alleen dan verdien je eeuwige roem èn maak je kans op de prijzenpot van wel 500 euro! Met zo’n bedrag kun je je game-uitrusting flink upgraden… Dit bedrag ontvang je natuurlijk alleen door te winnen, er zit dus nog maar 1 ding op, Klik hier om je gratis aan te melden en gooi alles in de strijd om op nummer 1 te eindigen!
Wil je meer weten wat TOPdesk voor jou kan betekenen? Klik dan hier 

TOPdesk Hero League esports

Hoe kun je meedoen? 

Om mee te kunnen doen aan de TOPdesk Hero League heb je alleen een Esports Nederland account nodig. Schrijf je makkelijk – en gratis – in op EsportsNederland.nl.  Klik vervolgens op toernooien en schrijf je in voor het  TOPdesk Hero League toernooi en laat zien wat je waard bent! Wie weet word jij dan wel de ultieme held van de Hero League.

Voor wie is de Hero League bedoeld? 

In iedereen schuilt een held en die brengen wij samen in de Hero League. Hero League  is bij uitstek geschikt voor iedereen: jong of oud, fervent gamer of niet, met je collega’s of alleen – het maakt allemaal niet uit. Zolang je maar van gamen en gezelligheid houdt!

Toernooi informatie

Dit jaar zijn er van 2 games esports competities in de TOPdesk Hero league

Voor de gamers die t heerlijk vinden om te score met een snelle auto hebben we de Rocket League Nationals
Rocket League is een snelle, explosieve game waarin binnen 5 minuten een voetbalwedstrijd wordt
gespeeld tussen vliegende auto’s. In plaats van spelers, staan er auto’s op het veld,
die proberen vaker te scoren dan diens tegenstander! Na vele weken strijd zullen de top 8 teams het
uiteindelijk uit gaan vechten over wie het grootste gedeelte van de €2000,- prijzenpot mee naar huis
mag nemen!

Hou jij van Trading Card Games? Ook dan ben je bij de TOPdesk Hero League op t juiste adres met de Hearthstone Nationals
De Hearthstone Nationals is de leukste Hearthstone competitie van Nederland. Het evenement is toegankelijk voor alle niveaus
en de community helpt je graag op weg als je nog niet heel ervaren bent. Met een prijzenpot van €2000 euro is er serieus wat te winnen. Het grootste gedeelte van de community kan je vinden in de Hearthstone Benelux Discord!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE