Skip to main content

Het leukste teamuitje van Zuid Holland

Een uitje met alle collega’s is zeer goed voor teambuilding. Het schept een band en zorgt voor productiviteit en gezelligheid op de werkvloer. Collega’s leren elkaar beter kennen in een andere omgeving. Op zoek naar het leukste teamuitje in Zuid Holland? Dan is de Game Arena precies wat je zoekt! Kom gezellig met het hele bedrijf gamen op onze locatie. Er wordt gezorgd voor hapjes en drankjes. We vertellen je graag iets meer over dit teamuitje in Zuid Holland. 

Kom met collega’s gamen bij de Game Arena

Een geweldige ervaring die je nergens anders krijgt. Kom gamen met collega’s bij de Game Arena. Hier kunnen jullie kiezen uit diverse games. Van de ontzettend populaire Mario games tot Just Dance, FIFA, Fortnite en meer. De Game Arena heeft zelfs als eerste locatie in Alphen aan den Rijn de mogelijkheid tot Virtual Reality (VR) gamen. Deze manier van gamen biedt de kans om je volledig in een andere wereld te bevinden. Met het hele team op deze interactieve manier gamen? Dat kan! Het is een unieke ervaring. 

Arrangement teamuitje

Voor een teamuitje biedt Esports Game Arena een speciaal arrangement aan. Je kunt met al je collega’s 3 uur lang genieten van allerlei games. Ook zit er een borrel bij ingegrepen, geniet van een heerlijk hapje en drankje. Dit boek je voor slechts €34,50 per persoon. Willen jullie wat langer blijven? Dat kan! Het is namelijk mogelijk om een maaltijd toe te voegen aan het arrangement. Deze maaltijden bieden we aan in samenwerking met lokale restaurants. Er is keuze uit pizza, friet met snacks of een heel menu. Voor andere wensen en ideeën kan altijd contact op worden genomen met de Game Arena!

Teamuitje Zuid Holland reserveren

Een paar uur diverse games spelen, genieten van een hapje en drankje en een band opbouwen met jouw collega’s? Dat is een teamuitje bij de Game Arena. Een uniek uitje, iets anders dan andere bedrijfsuitjes. Het leukste uitje met collega’s in Zuid Holland. Geïnteresseerd in een geweldig teamuitje bij de Game Arena? Dan kun je jouw teamuitje reserveren via het formulier en wij nemen snel contact op!