a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

ESPORTS GAME ARENA

OFFICIËLE TEAM PAGE

Wij vinden dat ons enthousiaste personeel ook wel een plekje in de spotlight verdient! Ontmoet ze hieronder!

CORE

Thomas Runhart

Commerciële Eindbaas

Richard de Knegt

Operationele Eindbaas

Youri Baerveldt

Locatiebaas

Ik ben Youri Baerveldt en ik ben 22 jaar oud, mijn functie bij EGA is locatiemanager, dit doe ik nu een half jaar met veel plezier, verder ben ik hier begonnen als barman 2,5 jaar geleden. Ik speel zelf het liefst shooters en mijn favoriete op dit moment is CoD: Modern Warfare.

Laura Bouman

Studio & Eventsbaas

Mijn naam is Laura Bouman, ik ben 26 jaar en ik ben event manager bij de Esports Game Arena. Ik ben hier begonnen als stagiair en was voornamelijk verantwoordelijk voor het managen van de studio en het opzetten van al onze livestreams. Gelukkig is het niet daarbij gebleven en ben ik direct na mijn stageperiode aangemomen! Qua games ben ik aan de ene kant groot fan van rustige games zoals Pokémon, Animal Crossing en Stardew Valley, maar aan de andere kant ben ik ook hardcore Dota 2 speler. Niet dat ik goed ben hoor, maar ik speel het wel heel veel.

BAR TEAM

Shania de Knegt

Barbaas

Sanne van der Kolk

Barbaas

Hi. Ik ben Sanne. 23 jaartjes jong. Sinds oktober 2017 ben ik op zaterdag jullie barvrouwke. Ik vind het gezellig om jullie beter te leren kennen onder genot van een lekker drankje. Kom een keer gezellig aan de bar hangen voor een goed gesprek. Gamen is niet mijn ding, maar sta altijd open voor een potje poolen! Ik zie jullie op zaterdag.

Roy Bos

Barbaas

Hoi ik ben Roy, ik ben 20 jaar oud en ik werk als barman voor EGA. Ik kende Richard al en was via via aan mijn baan gekomen. Mijn favoriete games zijn League of Legends, Dishonored en A Hat In Time.

GAME MANIA

Tobias Zevenhoven

Game Maniabaas

Hey! Mijn naam is Tobias, 22 jaar. Ik werk hier al sinds dat we nog geen locatie hadden, ik ben er wel elke dag te vinden. Ik ben aan het werk als shopverantwoordelijke van Game Mania en maak deel uit van het marketing team! Mijn favoriete games zijn League of Legends en Pokémon.

Martin van der Wolf

Game Maniabaas

Bram de Graaff

Game Maniabaas

TECH

Dawi Nino van den Brand

Webbaas

Hoihoi, ik ben Dawi en ik werk als weblead voor de EGA. Ik was hier begonnen als vrijwillige gamebegeleider voordat de nood riep voor een werkplek voor mijn opleiding. Ik speel voornamelijk MMO's en shooters, denk dan aan World of Warcraft, Rainbow six Siege en FFXIV.

MARKETING

Anique Weesenbeek

Stagiaire Marketing

EVENTS

Lana van Emmerik

Gamebaas

Hi! Ik ben Lana, ik liep al bij de EGA rond als gast lang voordat ik was aangekomen als events medewerker en gamebegeleider. Ik speel veel MMO's zoals TERA, Bless en Black Desert, maar ook veel oude SNES games.

STUDIO

Jeroen Teerlink

Studiobaas

Mijn naam is Jeroen Teerlink, ik ben 20 jaar en ik ben studio manager bij de Esports Game Arena. Ik heb een enorme interesse in het vertellen van verhalen door middel van beeld. Normaal kan ik mijn ei hiermee kwijt in televisieproducties voor onder andere Fox Sports, maar ik heb ook een enorme interesse in esports. Ik ben uiteindelijk bij de EGA uitgekomen, omdat ik hier mijn passie kwijt kan voor zowel productie als esports en ik graag wil bijdragen aan het laten groeien van deze fantastische locatie.

Veronique Zonneveld

Studiobaas

Wouter van der Klis

Studiobaas

STAGIAIRES

Nick Legler

Stagiair

Michael Gielisse

Stagiair

GODFATHER

Johan Runhart

Allroundbaas

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE