a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Starcraft 2

Starcraft 2

StarCraft 2 is het vervolg op StarCraft en is uitgekomen in 2010. Deze real-time strategy game is al wat ouder, maar heeft nog steeds wereldwijd miljoenen spelers en toernooien met grote geldprijzen.

Nederland telt meerdere grote StarCraft personalities en esporters, zoals uThermal. Deze pro-speler van Team Liquid heeft altijd het beste voor met de Nederlandse community en is vaak te vinden bij events in ons eigen land.

De Dutch StarCraft League is een overkoepelende organisatie voor StarCraft-spelend Nederland. Onder leiding van Frank van Caspel zorgt deze groep ervoor dat hun favoriete game levend blijft in ons land door middel van zowel offline als online toernooien. In samenwerking met de Esports Game Arena organiseert DSCL allerlei toernooien waar DSCL-punten te winnen vallen voor alle deelnemende spelers. Met deze punten kunnen ze een plekje verdienen in de finales en op deze manier vette prijzen binnenslepen.

Wil je meer weten over DSCL? Check dan hun website: www.dscl.nl

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE