Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Sim Racing

Hoe snel ben jij?

Sim racing fans opgelet! Bereid je voor op de ultieme rijervaring. Ga met ons mee voor een evenement vol actie dat je vaardigheden achter het virtuele stuur zal testen. Met verbluffende graphics en levensechte rijgedrag heb je het gevoel dat je echt op het circuit racet.

 

Neem het op tegen andere sim racers in spannende wedstrijden op enkele van ‘s werelds meest uitdagende circuits. Met aanpasbare auto’s en een reeks spelmodi, eindeloze mogelijkheden voor elk sim racers van elke niveau.

Bovendien heb je de mogelijkheid om in contact te komen met andere sim race liefhebbers en je vaardigheden te laten zien.

Formule 1 café

Geen zin om zelf te racen? Kijk mee in onze Sportsbar waar we de Formule 1 race uitzenden op niet één, niet twee, maar tien schermen, waaronder onze twee grote beamers waardoor je een meeslepende en indrukwekkende kijkervaring krijgt.

Om de deal nog aantrekkelijker te maken, bieden we in het Formule1 weekend ook spannende extra’s, waaronder speciale drankaanbiedingen en heerlijke snacks. Moedig je favoriete coureurs aan en dompel jezelf onder in de wereld van de F1.

Verzamel je vrienden en familie en ga naar onze Sportsbar voor een weekend vol razendsnelle spanning en onvergetelijke herinneringen. Mis deze fantastische kans niet om de F1 als nooit tevoren te ervaren!”

 

Dus huur onze sim opstelling en maak je klaar om mee te doen aan de race naar de top. Mis de ultieme Formule 1 ervaring niet!

 

30 minuten = €9,95

60 minuten = €14,95

*Prijs is per persoon

Actie: Kom met 3 personen en betaal voor 2!

Reserveer via onderstaand reserveringssysteem of bel 0172 746033.

Sim Racing
Sim Racing

Reserveer nu