a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Rainbow Six PS4 League

Wat is de Rainbow Six PS4 League?
De Rainbow Six PS4 league is de ultieme kans om je te bewijzen als beste Rainbow Six team van België en Nederland. Strijd online voor de hoogste plaats en wie weet zien we jou wel terug op 12 september in de Esports Game Arena om de strijd offline verder te zetten!

Hoe kun je meedoen:

Deelnemen is gratis je hoeft alleen een account aan te maken op het online platform van de Game Arena EsportsNederland.nl. Klik vervolgens op toernooien en schrijf je in voor de wekelijkse toernooien die steeds plaatsvinden op maandag! Door goed te presteren op de online toernooien ligt de pad naar de offline finale helemaal open en verwelkomen we je graag in de esports Arena voor een spetterende offline finale.

Voor wie is de Rainbow Six PS4 League bedoeld?

In iedereen schuilt een kampioen en daarom is iedereen welkom om te strijden voor de titel. De enige vereisten zijn dat je een team met minstens vijf spelers hebt. Daarnaast moet iedereen een minimumleeftijd van 16 jaar hebben.

Offline finale:

Tijdens de offline finale zullen de vier beste teams het tegen elkaar opnemen. De drie beste teams van de wekelijkse toernooien worden uitgenodigd om te strijden voor de kampioenstitel! Deze drie teams worden aangevuld door een vierde team dat zich kwalificeert via de online kwalificatie op 30 augustus.
De offline finale zal plaatsvinden op 12 september 2020 in de Esports Game Arena.
Klik HIER om je aan te melden voor de Rainbow Six PS4 League.

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE