Skip to main content

DE LEUKSTE PUBQUIZ VAN ALPHEN

Welkom bij de Esports Game Arena, dé plek waar gaming en gezelligheid samenkomen. Elke twee weken organiseren wij hier een pubquiz die gamers en quizliefhebbers uitnodigt om hun kennis te testen en de strijd aan te gaan met andere teams.

De pubquizavonden worden elke 2 weken op vrijdag gehouden en beginnen om 20:00 uur. Wat deze quizavonden extra bijzonder maakt, is de afwisseling tussen twee verschillende formats. De ene week vindt een thema pubquiz plaats, waarbij het elke editie verandert.

Denk aan thema’s zoals Harry Potter, Nintendo, Pokémon en vele andere populaire onderwerpen. Deze thema-avonden zorgen voor een geweldige sfeer, waarin teams hun kennis over specifieke onderwerpen kunnen tonen.

De andere week staat in het teken van de pubquizcompetitie, waarin teams gedurende het hele jaar dezelfde samenstelling behouden. Dit betekent dat je met je team elke competitieavond terugkeert om je kennis verder uit te breiden en te strijden om de meeste punten te verzamelen. Het team dat aan het einde van het jaar de meeste punten heeft verzameld, wordt gekroond tot ultieme pubquizkampioenen.

Maar wat gebeurt er als er geen pubquiz is? Geen zorgen, ook daar hebben we een oplossing voor. Op die avonden wordt de sfeer omgetoverd tot karaoke-bar, waar iedereen zijn of haar innerlijke popster naar boven kan laten komen. Van klassieke hits tot de nieuwste hits, de karaoke avonden om 21:00 uur bieden een geweldige gelegenheid om samen te zingen, dansen en plezier te hebben met vrienden.

Kortom, wij bieden een gevarieerd programma dat elke vrijdagavond voor vermaak en plezier zorgt. Of je nu wilt testen hoeveel je weet over je favoriete game- of filmfranchise tijdens de thema pubquiz, jezelf wilt uitdagen in de pubquiz competitie, of gewoon wilt genieten van een avond vol zang en muziek tijdens de karaoke-avonden, wij hebben voor elk wat wils. Dus verzamel je team, kom naar de Esports Game Arena en beleef een geweldige avond vol quizplezier en entertainment.

Wil je weten wanneer onze volgende pubquiz is? Bekijk onze kalender en geef snel je op door te bellen naar: 0172-745033 of door te mailen naar info@esportsgamearena.nl