Skip to main content

Een bijzonder personeelsuitje Zuid Holland

Op zoek naar een personeelsuitje dat anders is dan anderen? Iets bijzonders, een ervaring met het hele team dat je nergens anders krijgt? Dan is de Game Arena de plek die jullie zoeken! Het is een bijzonder personeelsuitje waarbij jullie gamen en borrelen. Er zijn diverse games te spelen en er kan een arrangement geboekt worden. We vertellen graag wat meer over dit personeelsuitje bij de Game Arena en waarom jullie dit zo snel mogelijk moeten boeken. 

Met het personeel gamen bij Game Arena

Bij de Game Arena hebben we een groot aanbod aan games. Van het welbekende Mario Kart tot Fortnite, Just Dance en meer! Versla je collega’s in welk spel dan ook. We hebben zelfs de mogelijkheid tot Virtual Reality games, een interactieve manier van gamen. Het maakt niet uit of je voor het eerst een controller vast hebt of al een ervaren gamer bent, bij de Esports game arena hebben we spellen voor iedere gamer. Het is de perfecte plek om samen met collega’s te komen gamen. 

Speciaal arrangement personeelsuitje

Voor het personeelsuitje bieden wij een speciaal arrangement aan. Jullie kunnen 3 uur lang komen gamen. Speel allerlei spellen samen met collega’s. Ondertussen genieten jullie van een borrel met hapjes en drankjes. Dit boek je voor slechts €34,50 per persoon. Daarnaast is het nog mogelijk om een maaltijd toe te voegen aan het arrangement. Er is keuze uit pizza, patat met snacks of een menu. Ook is er ruimte voor eigen wensen en ideeën. Neem dan contact op met de Game Arena.

Personeelsuitje Zuid Holland reserveren

Een unieke ervaring, 3 uur lang gamen en borrelen samen met collega’s. Dat is wat de Game Arena in Alphen aan den Rijn te bieden heeft. Een onvergetelijk personeelsuitje in Zuid Holland. Geïnteresseerd in dit té gekke personeelsuitje? Reserveer dan via het formulier en wij nemen snel contact met jullie op!