a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

MeridianPrime – Patrick

Een stukje over mezelf zal aardig ingekort worden. Want na bijna 30 jaar gamer te zijn, heb ik al het e.e.a. meegemaakt. Ben opgegroeid met de NES en heb intussen alle Nintendo Consoles. Je kan dus met een gerust hart zeggen dat ik een Nintendo Fan ben in hart en nieren. Zo begon het al op mijn 12e toen ik voor het eerst op het podium stond tijdens de Nationale Nintendo Kampioenschappen in het Land van Ooit. Sindsdien heb ik aardig wat prijzen binnengehaald. Als laatst heb ik de N64ever Challenge gedaan om alle N64 spellen uit te spelen. Dit zal ergens dit jaar nog een vervolg krijgen met de SNES collection.

Het beste moment is toch het kampioenschap winnen. Het onbeschrijvelijke gevoel dat jij als laatst op het podium mag om die super prijs in ontvangst te nemen. In de jaren 1994 en 2000 is dat moment toch ook echt gerealiseerd!

Momenteel woonachtend in Utrecht, waar ik op de zolderkamer (The MenCave) alles van mijn favoriete hobby heb gestalleerd. Tussen alle consoles, posters en troffees en er genoeg plek over om lekker een avondje te streamen. Wat ik dus het liefst doe in mijn vrije avond tijden. Verder is fietsen en buiten activiteiten ook een van mijn favoriete bezigheden. Zeker met lekker weer!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE