Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Partijtje Alphen aan den Rijn

Partijtje Alphen aan den Rijn

Voor een betaalbaar partijtje in Alphen aan den Rijn ben je bij Esports Game Arena aan het juiste adres. Drie uur lang onbeperkt gebruikmaken van exclusieve games inclusief drankjes en snacks – en dat vanaf slechts € 9,50 per kind!

Dat jouw kind een succesvol partijtje geeft is belangrijk. Wij van Esports Game Arena begrijpen dat. Wij halen dan ook alles uit de kast om voor een onvergetelijke dag te zorgen voor jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes!

Hierbij kun je denken aan verschillende games, zoals Mario Party, Mario Kart, Fifa en niet te vergeten Fortnite. De apparatuur in onze gamehall is gedurende het partijtje helemaal voor de groep van het partijtje beschikbaar. Hoe gaaf is dat?

Drie verschillende pakketten

Wij bieden voor de kinderpartijtjes drie verschillende pakketten aan. Ga je voor pakket Strijder? Dan kun je drie uur lang gamen met begeleiding én een cadeau voor de jarige voor € 9,50. Liever wat drankjes en hapjes erbij, zoals spekkies, friet en een snack? Dan ga je voor € 14,50 voor pakket Hero. Houden de kinderen wel van een wedstrijdelement? Dan raden wij pakket MVP aan. In dit all-in pakket zit namelijk een toernooi met medaille inbegrepen! En dat allemaal voor € 19,50.

Over Esports Game Arena

Esports Game Arena is sinds oktober 2017 the place to be voor online content, games, gamen en het kijken van je favoriete sportwedstrijd aan de bar. Daarnaast is het inmiddels ook dé plek voor verschillende game-events in Nederland.

Het tofste partijtje in Alphen aan den Rijn
Ben jij op zoek naar een tof
partijtje in Alphen aan den Rijn? Zoek dan niet verder, en reserveer via 0172 745 033, onze website of stuur een mailtje naar info@esportsgamearena.nl! Meer weten? Loop gerust eens bij ons naar binnen bij de Raadhuisstraat 134 of neem contact met ons op.