a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Nintendo Feestje

Nintendo Feestje

Ben je op zoek naar een toffe locatie voor een kinderfeestje waar alle kinderen uit de klas het nog lang over zullen hebben? Laat je kind dan zijn of haar verjaardag bij ons vieren, Nintendo feestje style!

Een Nintendo feestje bij ons, dat 3 uur duurt, is bedoeld voor kinderen van 6 tot 14 jaar en is beschikbaar voor groepen vanaf 6 kinderen.

We beginnen met een half uurtje opwarmen met Mario Party / Mario Tennis! Zo zorgen we ervoor dat de kinderen vanaf minuut 1 al lekker bezig zijn met samen spelen. Hierna mogen de kids vrij gamen in onze arena! We hebben een gigantisch assortiment aan games, dus er is zeker voor ieder wat wils. Voor de sportfanaten hebben we bijvoorbeeld Mario Tennis, voor de echte racers hebben we Mario Kart en voor de fans van allerlei gekke spelletjes hebben we Mario Party!

Natuurlijk is er ook wat te snacken voor iedereen! Bij ontvangst krijgt iedereen lekkere limonade en spekkies. Tussendoor krijgen ze voor de grotere trek friet met een snack en een Capri-Sun. Na afloop kunnen ze nog kiezen om naar huis te gaan met een raketje of een zakje chips!

De jarige job gaat overigens niet met lege handen naar huis, maar krijgt van ons ook nog een leuke Nintendo-goodie!

Wij kunnen u deze speciale dag voor uw kind aanbieden voor €14,50 p.p.

 

Bekijk onze evenementen kalender voor meer informatie over aankomende events, of volg ons op Facebook!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE