Skip to main content

Een nieuw jaar betekent veel nieuwe evenementen en activiteiten in één van de leukste locaties van Nederland! 50% korting op gamen, Familie Karaoke, Winactie, Racing Seats en nog later open! Nieuwsgierig? Lees snel meer.

Terugblik 2022 van eigenaar Thomas Runhart

Eerst een korte terugblik op 2022. Waar we het jaar nog volledig gesloten begonnen met alleen onze Game Mania Zone open, zijn we het jaar bomvol geëindigd met bezoekers, uitjes en evenementen. PC’s hebben een upgrade gehad van ScreenOn, er zijn extra spelcomputers, bordspellen, pootafels en dartborden! Er zijn nu zelfs 3 racingseats en binnenkort een volledig nieuwe VR ervaring. Qua evenementen was het WK Super Mario Kart in de zomer weer één groot feest. Ook mochten we een mega Lan Party organiseren in Ahoy tijdens Rotterdam Games Week. Maar daarnaast zijn er ook vele andere toernooien geweest, influencer meet-ups, karaoke en pubquizzen. Het WK voetbal trok zelfs zoveel mensen dat de deuren bijna openbarsten.

En in 2023 wordt het alleen maar beter. Mede dankzij onze leuke partners TOPdesk, Trust Gaming, Goed op Orde, House of Esports, MBO Hilversum, Maentra Media, Game Mania en vele andere waar we mee samenwerken gaan we er elke dag een feest van maken. En alle bezoekers, medewerkers, communities en vrienden bedankt voor een top jaar!

Trust Playground winactie

Eén van onze meest bezochte area’s op de locatie is momenteel de Trust Playground. Elke avond komt er wel een schreeuw achter de PC’s vandaan wanneer iemand net niet wint tijdens een potje Warzone. Maar hoe tof is het als je de gear van Trust Gaming ook thuis kan gebruiken? Wanneer jij langkomst in onze Trust Playground, hier een foto maakt en deze deelt op Instagram met de #TrustPlayground en @trustgamingbenelux + @esportsgamearena tagged, maak jij kans op een dik Trust Gaming prijzenpakket.

Pubquiz competitie en thema avonden.

In januari keert de welbekende pubquiz terug in een nieuw jasje. Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen, maar elke maand staat er een ander thema centraal met onze quiz. Dit jaar gooien we er een competitief sausje overheen en hebben we niet één, maar twee pubquizzen per maand! Geen zorgen, de thema quiz blijft gewoon voor gezelligheid en leuke prijzen, maar elke eerste van de maand komt er een “competitie editie” langs.Verzamel een team van twee tot vier personen waarvan jij denkt dat ze ondertussen wel alles in het leven weten en schrijf je in voor de competitie. Elke editie kan je ook los meedoen en win je leuke prijzen van De Beren, Vue Alphen en La Bodega 87′. Het team dat aan het einde van het jaar de meeste punten heeft plaatst zich voor de grote finale om zich te kronen tot Pubquizmaster van het jaar inclusief unieke prijzen! De eerste is vrijdag 6 januari al. Meldt je aan via een mail naar events@esportsgamearena.nl.Junior karaoke en Karaoke avond!

Natuurlijk laten we de karaoke niet voorbij gaan dit jaar. Ook met maar liefst 2 edities per maand. Naast de standaard karaoke hebben we nu ook thema avonden. 27 januari is dat vanaf 21.00 Familie Karaoke! Neem het hele gezin mee om er een echt feestje van te maken. En echte vrienden zijn ook familie toch? We vergeten ook zeker de jongere zangtalenten niet, want speciaal daarvoor hebben we van van 18.00 tot 21.00 Junior karaoke! En papa en mama mogen zeker een liedje meezingen. Vooraf kan je ook gezellig friet, hamburgers en pizza komen eten!

Racing Zone

Heb jij ook zo genoten van het laatste seizoen van Max Verstappen waarna je dacht, dit wil ik ook wel eens proberen? Dan is dit nieuws voor jou. We hebben namelijk drie mooie racingseats klaarstaan om je een unieke race ervaring te bieden. Met totaal 3 personen kan je tegelijk racen. Je mag natuurlijk wel eerst even oefenen voordat je tegen je vrienden gaat spelen.

Partygame Wednesday!

Ook nieuw op de woensdagavond is Partygame Wednesday. Als je wel eens bij ons langs bent geweest weet je dat we een grote kast vol bordspellen hebben, maar ook genoeg digitale partygames op diverse consoles. Deze avond selecteren wij de leukste partygames waarmee jullie aan de slag kunnen. Gezellig met je familie en vrienden of kom alleen en leer nieuwe mensen kennen. Dus als jij even een avondje niks te doen hebt en het leven wat spannender wilt maken, dan zou ik zeker even langskomen deze avond.

Studentendag

Omdat de inflatie er bij jongeren extra hard inhakt introduceren we een dag speciaal voor studenten. Elke dinsdag krijgen studenten op vertoon van een studentenpas 50% korting op gamen! Hoe vet is dat. Kom dus lekker goedkoop pc gamen, chill op de bank console gamen of racen in een van onze racingseats.

Wat is er nog meer te doen?

De agenda loopt al weer aardig vol en de Esports Game Arena is elke dag gezellig druk. Zo hebben we nu standaard elke vrijdag- en zaterdagavond Barnight! Tot diep in de nacht maken we er een feestje van. Wil jij meer weten over wat voor evenementen er te beleven zijn in de Esports Game Arena of ben je benieuwd naar het aanbod van gaming, fun, uitjes en feestjes? Kijk dan snel op https://esportsgamearena.nl voor meer informatie.