a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Esports Game Arena
Brengt. Gamers. Samen.

Welkom bij de Esports Game Arena. Of je nu voor het eerst een controller oppakt of juist al een doorgewinterde gamer bent, we zijn voor iedereen de perfecte game locatie en de entree is gratis! Bij ons heb je altijd de mogelijkheid om een game PC of console te huren, VR te ervaren en we organiseren het hele jaar door verschillende vette toernooien en evenementen.

Natuurlijk ben je ook meer dan welkom als je liever iets anders wilt doen. Er zijn namelijk genoeg andere leuke activiteiten te vinden op onze locatie, zoals poolen, tafelvoetbal, pinball, darten en andere spellen.

Voor de liefhebbers van gezelligheid en sport hebben we op de tv’s bij onze Sports, Food & Drinks Bar vaak live wedstrijden aan staan. Kom dus vooral gezellig met je vrienden naar de Esports Game Arena en proef de sfeer!

"Voor iedere gamer wat wils"

"Van Mario Kart tot en met Rocket League. Er is voor iedere gamers wat wils en dat maakt Esports Game Arena zo leuk. Persoonlijk kom ik daar vooral vanwege de esports toernooien. Absoluut een aanrader!"

Ruben Been
gast

"Geweldig partijtje!"

"Super leuk concept! Wij zijn hier al een paar keer geweest met onze zoon van 7 jaar. 1 consumptie en hij kan een uur gamen. Wie wil dat nou niet! Ook de volwassenen kunnen zich hier prima vermaken, of lekker mee gamen of heerlijk aan de bar zitten en toekijken. Partijtje mocht hier niet achterblijven super leuk arrangement. Kids konden lekker gamen met een heerlijk patatmenu en en ijsje toe! Ze konden kiezen wat ze wilden doen genoeg mogelijkheden. Kortom zeker een aanrader, prettige sfeer alsof je thuis bent en vriendelijk personeel met veel ambitie!"

DanielleBaas
gast

"Gamen doe je met elkaar"

"Het is een goede sfeer er zijn veel mensen die je kunnen helpen met allerei zaken. Maar boven al je zelf erg veel games spelen en doen. De pc voor de wat grotere en "zwaardere" games doen het hartstikke goed. toernooien worden ook gezonden altijd leuk om je zelf en andere terug te zien zo kan je er thuis nog van na genieten"

julianvd0001
gast

"WK kijken met gamen tussendoor"

"Afgelopen zomer hier geweest om met een groep het WK te kijken. Stukken leuker dan in een normaal cafe, want in de rust kun je gewoon een potje FIFA aanzwengelen! Nog een voordeel: je kunt ter plekke eten laten bestellen, voor tussen de biertjes door. Topconcept!"

JorenW0
gast

"Toernooi was leuk"

"Heel leuk League of Legends toernooi gespeeld met Echo Zulu. Vriendelijke mensen en mooie locatie. Goed ingedeeld en perfect voor een dagje gamen met vrienden."

Juwicool
gast

"Fijne plek voor gamers"

"Vriendelijke medewerkers, mogelijkheid om zelf te gamen of gewoon te chillen aan de bar. Daarnaast ook de mogelijkheid om live esports te kijken!"

Amon H.
gast

Volg Ons

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE