a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Locatie Huren

Zoekt u een unieke locatie voor uw business event?

Alles is mogelijk bij de Esports Game Arena!

De Esports Game Arena bevindt zich in het centrum van Alphen, op loopafstand van het treinstation en een parkeergarage.

In de Esports Game Arena wordt namelijk niet alleen aan esports gedaan, maar het is ook de perfecte locatie om uw business event te organiseren. De arena is namelijk voorzien van grote beamers, tv schermen, een podium, licht en geluid, een bar en zelfs een volwaardige studio. Daarnaast zijn er verschillende high-end game PC’s, game consoles, pooltafels, darts, bordspellen en meer. Het is zelfs mogelijk om de Esports Game Arena in te richten naar uw event met bijbehorende wensen. Dit maakt de locatie uitermate geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, vergaderingen, borrels en teamuitjes. Van personeelsfeest tot vergadering of personeelsuitje, de mogelijkheden zijn oneindig.

Natuurlijk zijn alle delen van de Esports Game Arena ook afzonderlijk te huren. Zo hoeft u niet de hele locatie af te huren voor uw vergadering, maar kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen onze meeting room te huren.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag? Neem gerust hieronder contact met ons op voor verdere informatie over locatie huren.

Bekijk onze evenementen kalender voor meer informatie over aankomende events, of volg ons op Facebook!

ANDERE MOGELIJKHEDEN

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE