Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Kinderfeestje Alphen aan den rijn

Kinderfeest reserveren

Het kinderfeestje in Alphen aan den Rijn is voor kinderen van 6 tot 14 jaar en is beschikbaar voor groepen vanaf minimaal 6 kinderen. Gedurende een tijdvak van 3 uur kunnen de kids naar hartenlust onbeperkt gamen op een systeem naar keuze.  

Gamen

Gedurende het kinderfeestje reserveer je game PC’s, Playstation 4’s of Nintendo Switches die speciaal exclusief voor jullie beschikbaar zijn!  We hebben een groot assortiment aan games.

 

Voor de sportfanaten hebben we bijvoorbeeld Fifa, voor de echte racers hebben we Mario Kart en voor de fans van allerlei te gekke games hebben we Mario Party en meer! Geef van tevoren even aan wat jullie graag zouden willen spelen, dan kijken wij naar de beschikbaarheid en zorgen wij dat alles up-to-date is voor een zorgeloze game ervaring. 

Voor kinderen ouder dan 12 jaar hebben wij ook Fortnite geïnstalleerd staan op onze computers en Playstation 4’s!  

Wat houdt het gamefeestje in?

Drie uur lang kunnen kinderen met een leeftijd van 6 tot en met 14 jaar hun geluk niet op: zij kunnen namelijk onbeperkt gamen in onze gamehall. Zij mogen daarbij gebruik maken van onder andere de Playstation 4, de Nintendo Switch en de game PC’s. De keuze aan games is eindeloos: van Mario Kart en Fortnite tot aan Fifa – voor iets wat wils! Is er een voorkeur voor een bepaalde game? Laat het ons dan even weten. De gamehall zal gedurende het tijdsbestek exclusief voor het feestje van jouw kind beschikbaar zijn.

Kies je voor een uitgebreider pakket? Dan zit er in het kinderfeestje Alphen aan den Rijn behalve gamen, ook wat lekkers inbegrepen. Want van gamen, daar krijg je trek van! Je kunt hierbij denken aan limonade, een spekkie en een pakje Capri-Sun. Voor de grotere trek is er een patatje met een snack naar keuze. En wie jarig is, die krijgt cadeautjes. Wij hebben dan ook voor de jarige job of jet een leuke verrassing!

Esports Game Arena

Behalve voor gamen kun je bij Esports Game Arena ook terecht voor je favoriete sportwedstrijd, een gezellige borrel en om even te poolen of darten met je vrienden. Loop gerust eens bij ons binnen en beleef het zelf!

Een volledig verzorgd kinderpartijtje in Alphen aan den Rijn

Een compleet verzorgde kinderpartijtje in Alphen aan den Rijn? Kom naar Esports Game Arena! Reserveer door te bellen naar 0172 745 033 of stuur een mail naar info@esportsgamearena.nl

Reserveren kan door te bellen naar 0172 74 50 33

Of stuur een mail naar: info@esportsgamearena.nl

Onze arrangementen

€ 12,50

Bij ons strijders pakket krijg je 3 uur gamen met begeleiding en de jarige krijgt een leuk kado.

€ 17,50

Bij ons Helden pakket krijg je 3 uur gamen met begeleiding en de jarige krijgt een leuk kado. Daarnaast krijgt iedere kind een spekkie, friet + snack én onbeperkt limonade te drinken tijdens het kinderfeestje.

€ 22,50

Bij het Kampioenen pakket krijg je alles van de eerste twee pakketten plus een all-in inclusief toernooi en medaille

Onze game pakketen

Spelen op de Nintendo switch met: Mario kart | Mario Party | Switch Sports | Mario Strikers, Pokemon

Spelen opeen game pc met de game Fortnite .

Spelen op de Nintendo switch Of game pc met: Mario kart | Mario Party | Switch Sports | Mario Strikers, Pokemon | Fortnite

Spelen op de Playstation 5 | Fifa | Fortnite | Rocket League

Altijd prijs

Wist je dat onze cadeaus voor de jarige zorgvuldig zijn uitgekozen om de feestvreugde te vergroten. Onze cadeaus zijn niet alleen leuk om mee naar huis te nemen, maar ook nog eens een mooie herinnering aan een geweldig feestje.

Boek nu

Reserveren kan door te bellen naar 0172 74 50 33

Of stuur een mail naar: info@esportsgamearena.nl