a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Kinderfeestje Alphen aan den Rijn

Kinderfeestje Alphen aan den Rijn

Cool kinderfeestje Alphen aan den Rijn

Hallo ouders en kinderen van Nederland! Op zoek naar een leuke en origineel kinderfeestje Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis voor een cool en eigentijds kinderpartijtje, waarbij niemand zich zal vervelen. Want waar kun je jouw kinderen en hun vrienden blijer mee maken dan met een middagje (of avondje) heerlijk lang en ongestoord gamen?! Bij Esports Game Arena hebben we diverse spannende en leuke games voor jullie klaarstaan.

Verantwoord gamen tijdens een kinderpartijtje Alphen aan den Rijn

Bij Esports Game Arena zorgen wij ervoor dat de kinderen tijdens het kinderfeestje verschillende games kunnen spelen. De games zijn geschikt voor de leeftijd van de groep kinderen die bij ons gereserveerd heeft. Je kunt er dus van op aan dat de aangeboden games conform de PEGI-leeftijden voor gaming zijn.

Snelle game consoles voor een zorgeloos kinderfeestje Alphen aan den Rijn

De kids hebben de keuze uit verschillende game consoles waarop één soort spel gespeeld kan worden. Er zijn Playstations Pro die net even iets sneller en beter werken dan de gewone Playstations. Verder zijn er Nintendo Switches. De pc’s zijn verder uitgerust met een snelle processor en hebben de juiste specificaties om de videogames te ondersteunen en moeiteloos en snel te laten werken. Geen haperingen meer tijdens het spel en wachttijden bij het laden. En genoeg capaciteit om iedereen tegelijk plezier te laten beleven aan het gamen! Wat is er fijner dan tijdens een kinderfeestje Alphen aan den Rijn een tijd lang lekker met z’n allen tegelijk te kunnen gamen en dan ook nog eens met het grootste gemak?!

Met z’n allen veel leuke spellen doen tijdens een gamefeestje

De kinderen kunnen de keuze maken voor hun favoriete computerspel en game console. Er zijn diverse populaire Mario spellen zoals Mario Kart, waarbij je met je vrienden lekker kunt gaan racen en Mario Party. Het super gewilde Fortnite kan natuurlijk ook gespeeld worden vanaf de leeftijd van 12 jaar. En wat dacht je van lekker dansen op je favoriete muziek en meezingen met hits van bekende artiesten en coole bands tijdens de interactieve game Just Dance? Een goed moment om je gamestoel te verlaten en in beweging te komen. Waan jezelf voor een keer een popartiest, leef je compleet uit en laat je dance moves eens zien. Gegarandeerd dat de stemming er dan goed in komt!! Beleef zo een super gezellige karaoke met je vrienden en ontdek wie van je vrienden een echt dans- of zangtalent heeft. Voor de fanatieke voetballers is ook nog het competitieve FIFA 2020 spel, waarbij er volop interactie met je teamgenoten en medespelers mogelijk is en er gescoord kan worden of tenminste een poging daartoe kan worden gedaan. Wat erg leuk is, is dat je tijdens een kinderpartijtje Alphen aan den Rijn verschillende spellen met elkaar kunt afwisselen voor de variatie!

Een compleet verzorgd arrangement op een gamefeestje

Tijdens een cool kinderfeestje Alphen aan de Rijn worden er tussendoor snacks geserveerd en is er limonade, want na een potje gamen en een tijdje lekker interactief bezig zijn krijg je wel zin in iets lekkers. Buiten dit arrangement om is het natuurlijk ook mogelijk om met je kinderen en hun vrienden te komen gamen, maar met de keuze voor een arrangement heb je nergens geen omkijken meer naar en kunnen de kinderen ongestoord gamen! Voor een origineel gamefeestje kun je ons speciale arrangement van €14,50 p.p. boeken dat bedoeld is voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Jouw kinderen kunnen dan 3 uur lang met hun vrienden gamen, terwijl ze de grootste lol beleven. Bij aankomst krijgt iedereen verfrissende limonade en een lekker spekkie. Tussendoor kan er friet met een snack gegeten worden met een Capri-Sun. Weet je al wanneer je het feestje kunt geven, plan dan snel het kinderpartijtje Alphen aan den Rijn in. Je kunt direct gemakkelijk online reserveren!

Kinderfeestje Alphen aan den Rijn

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE