Skip to main content

DE LEUKSTE KARAOKE VAN ALPHEN

Welkom bij de Esports Game Arena, waar plezier en entertainment samenkomen. Elke twee weken organiseren we een geweldige karaokeavond die gegarandeerd een feestje is. Of je nu een professionele zanger bent of gewoon dol bent op zingen onder de douche, onze karaokeavonden zijn de perfecte gelegenheid om je zangtalenten te tonen en te genieten van een avond vol muziek.

De karaokeavonden vinden plaats op vrijdag en beginnen om 21:00 uur. Het is een geweldige manier om het weekend in te luiden en samen met vrienden en mede-gamers een geweldige tijd te hebben. Onze professionele geluids- en verlichtingsinstallatie zorgt voor een echte podiumervaring, terwijl het enthousiaste publiek je aanmoedigt en meezingt met je favoriete nummers.

Of je nu fan bent van rock, pop of hiphop, we bieden voor elk wat wils. Van klassiekers tot de nieuwste hits, we hebben heel veel nummers waaruit je kunt kiezen. En maak je geen zorgen als je de tekst niet kent, we hebben maar liefst 8 schermen waaronder 2 beamers waarop de songteksten te zien zijn, zodat je altijd mee kunt zingen!

En voor degenen die niet zo’n zangliefhebber zijn, hebben we elke andere vrijdagavond een pubquiz. Test je kennis en speel in teams tegen andere deelnemers. De pubquiz is gevuld met uitdagende vragen over uiteenlopende onderwerpen, van videogames tot algemene kennis. Het is een leuke en interactieve manier om je avond door te brengen en nieuwe dingen te leren.

Mis onze karaokeavonden niet! Kom langs, doe mee en creëer herinneringen die je niet snel zult vergeten. Bekijk onze kalender om te zien wanneer de volgende karaokeavond is!