a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Hearthstone Nationals

Hearthstone

De Dutch Nationals of Hearthstone powered by TOPdesk Nederland is de leukste Hearthstone competitie van Nederland. Het evenement is toegankelijk voor alle niveaus en de community helpt je graag op weg als je nog niet heel ervaren bent. Alles wordt live uitgezonden op twitch.tv/esportsgamearena.

Er zijn mooie prijzen te winnen en entree is €7,50. Aanmelden kan bij elk evenement aan de bar. Prijzenpot bij 16 spelers:
1e prijs: 40 euro cash, goodie, gratis entree, 10 points
2e prijs: 20 euro cash, googie, gratis entree, 8 points
3e/4e: 20 euro giftcard, 6 points
5e/8e: gratis entree, 4 points
9e/16e: 2 points
17e+: 1 point

Vanaf 11:30 uur gaan de deuren open en om 12:00 starten we met het toernooi. De toernooien worden gespeeld in het Last Hero Standing BO3 format. Neem je eigen device mee en zorg dat Hearthstone up to date is. Er is een bar aanwezig voor eten en drinken. Ook zijn er vele andere leuke activiteiten mocht je iemand mee willen nemen of als je uit het toernooi ligt.

Maandelijks zullen toernooien gehouden worden waarop naast de normale prijzen punten behaald worden, waarmee spelers zich kunnen kwalificeren voor de finale met een grotere prijzenpot van boven de 1000 euro. Check de kalender voor het volgende toernooi.

follow us on:

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE