a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Fight Night

Super Smash Bros

Super Smash Bros. Ultimate is misschien wel de allerbekendste fighting game van de wereld! In dit competitieve spel van Nintendo kies je als speler een personage en een wereld uit en ga je vervolgens de strijd aan met elkaar. Door middel van schoppen, slaan en speciale aanvallen is het de bedoeling om je tegenstander van de stage af te gooien.

 

Met de komst van de tweewekelijkse Fight Nights bij de Esports Game Arena, worden wij steeds meer de thuisbasis van de Nederlandse Smash community. Tijdens deze avonden (elke twee weken op donderdag) organiseren wij een competitie waar iedereen aan mee mag doen. Deze happening wordt ook gestreamd op ons Twitch kanaal, waar we een steeds grotere viewer base aan het opbouwen zijn!

 

Check de kalender voor de volgende Fight Night!

 

PTI Gaming Chair
In juli en augustus kunnen alle deelnemers van Fight Night (ook Tekken 7/Mortal Kombat 11 en Training Night) kans maken op een PTI Gaming Chair!

Voorwaarden:
* De meetellende data zijn: 18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus en 22 augustus.
* De stoel wordt weggegeven op 22 augustus. De winnaar dient dan ook aanwezig te zijn om deze in ontvangst te nemen. Als de winnaar niet aanwezig is, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
* De winnaar wordt willekeurig geselecteerd.
* Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
* De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag verbonden voorwaarden, zal de prijs naar iemand anders gaan.

follow us on:

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE