Skip to main content

Het F1 seizoen gaat van start in de Esports Game Arena!

De Esports Game Arena is de hotspot als het gaat om Formula 1 kijken! Met 10 schermen waaronder 2 beamers kan je genieten van het nieuwe seizoen waar we naast Max Verstappen ook Nyck de Vries als Nederlander hebben.

Racemania!

Naast dat de F1 wedstrijden gekeken worden kan je plaatsnemen in een van de drie racingseats die wij hebben staan. Waan je een weg over de racebaan en daag je vrienden uit voor een aantal laps om te bepalen wie de beste is.

Een magische pubquiz deze maand?

Om jullie alvast een kleine sneak preview te geven voor de nieuwe thema pubquiz die er aankomt in maart nemen we jullie graag mee naar de tuinen van Hogwarts! Of heb ik nu te veel gezegd? Wil je meer weten, hou dan goed onze social media in de gaten!

Karaoke Night!

Natuurlijk kan de beroemde karaoke night niet ontbreken. Niet 1 maar 2 keer in de maand wordt de Esports Game Arena omgetoverd tot karaoke café.

TIMCONLAN 9

Ik zie je al denken, wat is een TIMCONLAN? Dit is een LANparty van maar liefst 4 dagen die wij afgelopen maand mochten ontvangen. Deze groep vrienden van over heel de wereld spelen de aller eerste esports games die je maar kan bedenken. Quake, Diabotical en wat er allemaal nog meer op de beeldschermen verscheen. Van donderdag t/m zondag hebben zij van opening tot sluit heerlijk gegamed in onze vernieuwde gaming area. Wanneer kom jij met je vrienden langs?

Trust Playground upgrade en een Playstation 5 Room!

Jazeker! Wij hebben de Trust Playground van 10 gaming PCs uitgebreid naar maar liefst 20 gaming PCs. Dit betekend nog meer mensen die bij elkaar in een Fortnite lobby kunnen, of natuurlijk allemaal 5 tegen 5 games zoals Valorant kunnen spelen.We hebben daarnaast het leuke nieuws dat wij maar liefst 10 nieuwe PS5 consoles hebben. Chill met je vrienden op een bank of met headset en Gamechair in onze vernieuwde Game Room! De ultieme plek om je maten uit te dagen voor een potje FIFA of Fall Guys.

Uitbreidingen online reserveringssysteem

Sinds eind februari is het mogelijk een pooltafel of gaming PC te reserveren via ons nieuwe systeem op de website. Je kan bijvoorbeeld kiezen een uur, twee uur of misschien wel drie uur te poolen waarna jouw plekje vast staat in onze agenda. Zo voorkom je dat alles al vol zit wanneer je even langs wandelt en wil gaan poolen. Daarnaast komen er nog veel meer updates aan onze website de komende tijd dus neem zeker even een kijkje op esportsgamearena.nl