a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Red Bull Strijders – Fight Club

09/02/2019 @ 11:00 am - 8:00 pm CET

** Tickets SSBU zijn UITVERKOCHT **

Op zaterdag 9 februari organiseert Red Bull samen met Esports Game Arena de eerste editie van een nieuw seizoen Red Bull Strijders: een unieke reeks van esports & gaming events. Deze editie staat in het teken van de vette fighting games Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo Switch) en Tekken 7 (PlayStation 4)!

De eerste editie van Fight Club vindt plaats op 9 februari en de tweede editie op 6 april. Bij beide events kwalificeren de top 4 spelers van beide games zich voor de finale op 15 juni. Daar strijden de 8 beste spelers van SSBU en de 8 beste spelers van Tekken tegen elkaar voor de hoofdprijs: een ticket naar EVO 2019 in Las Vegas met reis en verblijf!

Het evenement vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn (Raadhuisstraat 134). De check-in is tussen 11:00 en 12:00. Het toernooi start om 12:00 en duurt tot ongeveer 20:00. Doe je mee met het toernooi en wil je vrienden je steunen? De locatie is gratis toegankelijk voor bezoekers. Neem ze dus vooral mee!

Beide toernooien zijn best of 3, double elimination. Bij deze editie zal het toernooi van Super Smash Bros. Ultimate gestreamd worden op de Twitch-pagina van Esports Game ArenaLET OP! Neem je eigen controller mee als je meedoet!

De regels voor SSBU zijn de standaard Nederlandse regels en die voor Tekken zijn de World Tour regels (scroll naar nummer 8), met uitzondering op verplichte stage select na een loss.

Tickets

Wil je zeker zijn van deelname? Zorg dan dat je er snel bij bent! EARLY BIRD tickets zijn beschikbaar t/m 27 januari voor 7,50 euro. Daarna zullen reguliere kaarten beschikbaar zijn voor 10,- euro. Deze prijzen zijn exclusief servicekosten. Er zijn ook tickets voor alleen bezoekers of de fun game Gangbeasts. Tickets zijn verkrijgbaar via de Eventbrite-pagina.

Let op!

– Deelnemers aan Red Bull Strijders moeten minimaal 16 jaar zijn.
– De deuren gaan open om 11.00 uur.
– Inchecken kan op de dag zelf tot 12.00 uur!
– De top 4 van het event kan niet meedoen met het volgende event.

Details

Date:
09/02/2019
Time:
11:00 am - 8:00 pm

Venue

Organizer

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE