a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LVNL Dota 2 Mix Toernooi

07/12/2019 @ 11:30 am - 8:00 pm CET

De Esports Game Arena en de Luchtverkeersleiding Nederland presenteren vol trots het LVNL Dota 2 Mix Toernooi!

Bij een mix toernooi schrijf je alleen jezelf in. Op de dag van het toernooi worden er vervolgens teams gevormd op basis van het niveau van de spelers. Dit betekent dat zelfs nieuwe Dota 2 spelers een kans hebben om te winnen!

Luchtverkeersleiding Nederland
Luchtvaart verbindt Nederland met de wereld. De luchtvaart is essentieel voor de bereikbaarheid van het drukbevolkte Nederland en de omringende landen. Al meer dan 90 jaar lang zorgt Luchtverkeersleiding Nederland – LVNL – voor veilige verkeersstromen in de lucht. Dit doen zij op een professionele en vakkundige manier. Veiligheid is hun hoogste prioriteit en vakkundigheid hun grootste goed. Daarnaast willen zij een partij zijn waar je op kunt rekenen; die meedenkt en verbindt, en levert wat nodig is om de luchtvaartambities mogelijk te maken. Door verandering te omarmen en open te staan voor elkaar, binnen de organisatie en richting hun stakeholders. Door duidelijk en voorspelbaar te zijn. Door verantwoordelijkheid te nemen voor hun acties. Door focus aan te brengen in alles wat zij doen. Op alle niveaus in de organisatie, elke dag weer. Iedereen kan het verschil maken.

De kernwaarden van LVNL:
Wij werken samen ♦ Wij staan open ♦ Wij gaan voor resultaat ♦ Wij nemen onze verantwoordelijkheid

Dota 2 en LVNL
Ervaren Dota 2 spelers zullen gelijk zien dat de kernwaarden van LVNL bijzonder veel overeenkomen met de eigenschappen van een goede speler. In Dota 2 is het ook ontzettend belangrijk om samen te werken, open te staan, verantwoordelijkheid te nemen en ook in Dota 2 kan iedereen het verschil maken!

Tickets en prijzen
Bij 40 aanmeldingen staat er een prijzenpot klaar van maar liefst €650,- Wil jij ook meedoen en kans maken op een fors geldbedrag? Koop dan nu je ticket voor €10,- via store.dutchrank.nl. Na de aankoop van een ticket krijg je een email met een inschrijflink. Houd dus je inbox in de gaten!

Livestream
Het hele toernooi wordt ook gelivestreamd op www.twitch.tv/esportsgamearena.nl en zal voorzien worden van commentaar door ervaren casters.

Details

Date:
07/12/2019
Time:
11:30 am - 8:00 pm CET
NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE