a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Fortnite Fever- uno (España Edition)

17/11/2018 @ 6:30 pm - 11:00 pm CET

Hola supermercado telebancos por aquí,
¡Let’s get Spanish!

Editie 1 van Fortnite Fever krijgt het Spaanse thema! Daarom zal de Esports Game Arena volledig in Spaanse stijl zijn. Er wordt tapas aangeboden, er hangen spaanse vlaggen en er spelen nummers als ‘La Camisa Negra’, ‘Danza Kaduro’ & ‘Despacito’. Alle deelnemers wordt gevraagd zich ‘thematisch’ te kleden. Trek daarom je rode/gele shirt, voetbalshirt van Spanje, of polka dot jurk aan!

¡Viva España!

 

Fornite Fever

Fortnite Fever biedt de ultieme combiantie tussen esports en gezelligheid. Toernooien zullen uitsluitend gespeeld worden op ‘Playgrounds’, waarin er 1 vs 1 of 2 vs 2 situaties worden gecreeërd. Wij geloven dat op die manier skill beter gemeten kan worden. Ook worden er alleen best-out-of-3’s  gespeeld om iedereen een faire kans te geven.  Het toernooi heeft een groepsfase, kruisfinales tussen alle deelnemers, een finale om de 3e plek én de Grand Final om de hoofdprijs.

 

Het Toernooi

Er wordt gespeeld met een groepsfase. De beste twee teams per groep gaan door voor de prijzen. De andere spelers kunnen dan gaan spelen om de vijfde tot laatste plek, zo komt iedereen veel aan spelen toe en speel je uiteindelijk tegen jouw meest gelijke tegenstander. De strijd om de derde plek en de Grand Final zullen te bekijken zijn voor alle deelnemers op de grote schermen in de Esports Game Arena. De tussenstanden, voortgang van het toernooi en je volgende tegenstander zullen te zien zijn op de kleinere schermen & online.

 

Tijdschema

 • Inloop 18:30 – 19:00
 • Start toernooi: 19:15
 • Finale: 22:00 – 22:20
 • Prijsuitreiking & afsluiting: 22:25 – 23:00

 

Prijzen

Deze editie is er tenminste plaats voor 8 duo’s (20 PS4’s). De prijzen gelden als de totaalprijs voor het duo. Zo zullen de prijzen verdeeld worden (bij tenminste 8 duo’s):

#1.  €100,-

#2. €50,-

#3. 2 keer 1.000 Fortnite Vbucks (t.w.v. €20,-)

 

Inschrijvingskosten

Het inschrijfgeld per persoon bedraagt €15,-

Dit bevat het volgende:

 • Een prijzenpot van in totaal €170,-
 • 4 uur gebruik van PS4 + professionele gaming chair (kosten vd huur voor 4 uur gamen bij Esports Game Arena = normaal 7 euro)
 • 3 verschillende Spaanse tapas
 • Een thematisch super leuke en verzorgde avond!

Bestel je ticket via: https://store.dutchrank.nl/ Zorg dat je hetzelfde emailadress gebruikt voor de betaling van het ticket én voor de inschrijving van het toernooi! 

Nadat jij én je duo-partner beide een ticket hebben gekocht kun je je bij https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfh9sF8lfjgvxfv7fQWIinH72jeqOGK2wmd48jDZ2i6or3EdA/viewform?usp=sf_link individueel aanmelden voor het toernooi. Gebruik hetzelfde emailadress als waarmee je je ticket besteld hebt, zo kunnen wij zien of je daadwerkelijk betaald hebt en mee kunt doen aan het toernooi! Ook kun je hier aangeven wie je duo-partner is.

Voor eventuele vragen of opmerkingen zijn wij het snelst te bereiken via Facebook PM of Instagram DM*

 

 

Belangrijke info/tips!

 • Mocht jouw duopartner NA INSCHRIJVING niet aanwezig kunnen zijn door ziekte, etc. Dan speel je de games in je eentje. Na betaling kunnen wij geen cash-back garanderen. Het inschrijfgeld zit dan al in de prijzenpot.
 • Neem je eigen Playstation Dualschock controller mee!
 • Het is ALLEEN toegestaan het toernooi te spelen met een Playstation Dualshock controller. (geen Scuf etc.)
 • TIP: maak een foto van je eigen spelinstellingen die je thuis gebruikt. Zo kun je deze makkelijk overnemen op onze console.
 • Door in te schrijven ga je er mee akkoord dat er foto’s van je gemaakt kunnen worden gedurende het gehele event.
 • Zorg dat je er uiterlijk 19:00 bent, om 19:15 starten alle wedstrijden van de eerste speelronde. Als je niet aanwezig bent speelt je partner alleen of verlies je de wedstrijd automatisch als je beide niet aanwezig bent.
 • Headsets’s en console’s hebben wij, als je je eigen headset wil meenemen mag dat.
 • De tapas die aangeboden wordt bestaat uit chorizo, olijven & patatas bravas. Wij bieden geen vervanging aan wat binnen het inschrijfgeld valt mocht je dit niet kunnen/willen eten.

 

 

REGELS

 

Hoe win je:

Dit toernooi wordt in een competitievorm gespeeld. Je speelt iedere ronde minimaal 2 games tegen een ander duo, bij een gelijke stand wordt er een 3e (beslissende) game gespeeld.

Je speelt samen met jouw duo partner tegen een ander duo op PLAYGROUNDS. De game eindigt als beide spelers van één duo ‘eliminated’ zijn. Het als tweede genoemde team moet ALTIJD na het springen uit de battlebus naar ‘Team 2’ gaan. Als dat niet gedaan wordt is het niet mogelijk om op elkaar te schieten, etc. Er mag NOOIT tijdens een game (terug) gewisseld worden naar een ander team. Als beide spelers uit één team eliminated zijn, kunnen alle spelers terugkeren naar de lobby en het tweede duel beginnen.

 

*Overtreding van deze regels kan door iedere speler aangegeven worden bij de admin en zal kunnen leiden tot automatisch verlies van de desbetreffende ronde of een gelijk spel

 

Spelverloop:

GAME 1: ‘PLEASANT PARK’

Iedere speler land deze game VERPLICHT bij ‘Pleasant Park’. Alle items in de game mogen gebruikt worden (behalve Spiky Stadium). Iedere speler MOET in ‘Pleasant Park’ blijven. Als je net buiten de plek land, probeer dan zo snel mogelijk de stad in te lopen.

 

Game 2: ‘RETAIL ROW’

Iedere speler land deze game VERPLICHT bij ‘Retail Row’. Alle items in de game mogen gebruikt worden (behalve Spiky Stadium). Iedere speler MOET in ‘Retail Row’ blijven. Als je net buiten de plek land, probeer dan zo snel mogelijk de stad in te lopen.

 

Game 3: ‘TILTED TOWERS’ (alleen noodzakelijk als Game 1 & 2 verschillende winnaars had)

Iedere speler land deze game VERPLICHT bij ‘Tilted Towers’. Alle items in de game mogen gebruikt worden (behalve Spiky Stadium). Iedere speler MOET in ‘Tilted Towers’ blijven. ls je net buiten de plek land, probeer dan zo snel mogelijk de stad in te lopen.

 

Wanneer de Grand Final en strijd op de derde plek worden gespeeld zijn deze games te zien op de podia schermen waar iedereen kan kijken!

 

*Overtreding van deze regels kan door iedere speler aangegeven worden bij de admin en zal kunnen leiden tot automatisch verlies van de desbetreffende ronde of een gelijk spel

 

Voorbeelden van overtredingen die leiden tot het automatisch verliezen van een ronde:

 • Het niet vanaf de start van de game naar ‘Team 2’ wisselen als jij en je duo partner naar ‘Team 2’ moeten.
 • Het duidelijk niet landen bij de aangewezen locatie.
 • Tijdens een game (terug)wisselen naar een ander team.
 • Onnodig en zichtbaar buiten de aangewezen locatie lopen. (je tegenstander uit de aangewezen locatie ‘bouncen’ d.m.v. een bounce ball zal niet resulteren in het verliezen van een ronde voor de tegenstander)
 • Het gebruik van ‘Spiky Stadium’ is niet toegestaan en zal resulteren in een automatisch verloren ronde
 • Het kan wel eens gebeuren dat je net buiten de desbetreffende landingsplek landt. Loop dan zo snel mogelijk goede stad in.
 • Nadat je gekillt bent maar je teamgenoot nog niet, terug gaan naar de plek van het gevecht.

 

 • Je mag gewoon gebruik maken van alle ‘vending machines’.

*Overtreding van deze regels kan door iedere speler aangegeven worden bij de admin en zal kunnen leiden tot automatisch verlies van de desbetreffende ronde of een gelijk spel

Details

Date:
17/11/2018
Time:
6:30 pm - 11:00 pm
Event Tags:
,

Venue

Organizer