a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CS:GO Mix Toernooi

30/11/2019 @ 10:45 am - 10:00 pm CET

Het CS:GO Mix Toernooi is terug!

30 november organiseren we alweer onze 3e editie van het CS:GO Mix Toernooi. Dit is een toernooi waarbij je als individuele speler ingedeeld wordt met andere spelers. Uiteraard mag je al je vrienden meenemen maar we maken zo eerlijk mogelijke teams en het doel is vooral om nieuwe mensen te leren kennen. Alle spelers worden eerlijk verdeeld, en zo heeft iedereen een kans om te winnen! Iedereen laat van te voren zijn/haar rank en skill niveau weten en op de dag zelf onthullen wij de teams.

Alle ranks zijn welkom en dit betekent dus dat er zelfs een win kansje is voor mensen die nog nooit competitief gespeeld hebben!

Dit hele toernooi zal ook gestreamd en gecast worden op www.twitch.tv/esportsgamearena.

We hebben maar liefst 8 teams die mee gaan doen en we verdelen ze onder 2 groups. In de groupstage zal er een double elimination bracket zijn waarbij de beste 2 teams van elke poule doorgaan naar de halve finales, en de finale. Er is natuurlijk ook een prizepool! Deze editie neemt het winnende team een geldprijs van maar liefst 200 euro mee naar huis! (40,- p.p.)

Wat je moeten weten als je naar het CS:GO Mix Toernooi komt: 

– Dit evenement is toegankelijk voor alle CS:GO spelers; iedere rank is welkom.
– Het toernooi wordt op eigen servers gehost. Mensen met een in-game ban kunnen niet meedoen.
– PC’s zijn aanwezig en je mag je eigen PC gear meenemen (zoals toetsenbord, muis en headset). Maar ze zijn ook aanwezig op locatie!
– Als je de PC en je game helemaal naar wens wilt instellen zorg dan dat je je config meeneemt op een USB stick. Tijdens het toernooi wissel je vaak van plek en moet je zorgen dat je in een paar minuten gemakkelijk van PC kan wisselen.

Check-in: 10:45-11:15 (zorg dat je op tijd bent, anders kun je niet meer meedoen!)
Toernooi: 11:30-22:00

Tickets kosten 10 euro per persoon en je kan ze kopen via https://store.dutchrank.nl/
Let op: Er is plek voor 40 man, dus op = op!

Hou na het kopen van je kaartje je mail goed in de gaten! Wij sturen een inschrijfformulier eruit zodat we van alle spelers voor het toernooi de ranks weten!

Details

Date:
30/11/2019
Time:
10:45 am - 10:00 pm CET
NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE