Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Esports Nederland

“Het platform voor de Next LVL gamer “

Om gamen nog competitiever te maken, lanceert de EsportsGameArena een “competitief online platform” waar gamers prijzen kunnen winnen door mee te doen aan toernooien.

 

 

BRENGT. GAMERS. SAMEN.

Wat is Esports Nederland?

De Esports Game Arena laat nu al twee jaar gamers samen genieten van hun favoriete games op hun schitterende locatie. Wij hebben nu de volgende stap genomen door Esports Nederland te lanceren! Een platform waarop gamers mee kunnen doen aan online toernooien.

Esports Nederland is de plek voor jou als gamer om te laten zien wat je waard bent. Speel met een team of alleen tegen andere competitieve spelers om zoveel mogelijk E-coins te verdienen. Hoe hoger op de lijst hoe meer je verdient.

Hoe doe je mee aan een toernooi?

Om mee te kunnen doen aan zo’n toernooi heb je alleen een account nodig op het platform. Je kan je makkelijk inschrijven op onze website en dat is ook nog eens helemaal gratis! Klik hier om je aan te melden als nieuw lid van Esports Nederland.

 

Verdien intens toffe prijzen?

Als je één van de toernooien wint krijg je automatisch E-coins op je account gestort. In de online webshop kun je met die hard verdiende E-coins mooie prijzen kopen zoals Hyper-X equipment, onze Game Mania artikelen of Esports Game Arena merchandise! Klik hier om een kijkje te nemen in de EsportsNederland shop!

 

Is Esports Nederland iets voor jou?

Als jij houd van gratis hardware winnen, game xperience opdoen door tegen top-rank spelers te gamen, het geweldig vind om de adrenaline door je lijf te voelen stromen als je #1 wordt in een toernooi! Dan is dit platform jouw beste vriend.