Skip to main content

Esports Game Arena kondigt de opening aan van de Nintendo Play Area, een speciale gaming-zone in onze faciliteit die gericht is op Single Player en Online Multiplayer games. De Nintendo Play Area biedt alles wat nodig is voor een optimale gaming-ervaring. 

Eigenaar Thomas Runhart is trots op de nieuwe samenwerking: “We werken al sinds de start van de Esports Game Arena samen met Nintendo. Het is erg mooi om te zien dat we nu een Nintendo Play Area creëren om de gasten een nog betere ervaring te kunnen bieden. Samen met de wekelijkse Nintendo Nights op woensdagavond verwachten we een nog grotere fan community te maken.

Veerle van der Jeugt van Nintendo Benelux kijkt er ook naar uit: “De Nintendo Play Area zorgt ervoor dat fans op elk moment hun favoriete Nintendo-games kunnen ontdekken. Zo wordt samenspelen nog leuker!”

De Nintendo Play Area is voorzien van de nieuwste gamingstoelen en beeldschermen met 144hz en is volledig in de stijl van Nintendo ingericht. Er zijn 10 plekken met Nintendo Switch consoles beschikbaar voor gaming in Handheldstijl of samen met vrienden of familie in Tv-stijl. Bovendien organiseren we regelmatig speciale evenementen in de Nintendo Play Area, waaronder vaste evenementen en evenementen rondom gamereleases. Op 17 mei opende we groots onze deuren en nodigen wij u uit om te genieten van een hapjes en drankjes. De openingsceremonie vond plaats om 16:00 uur, waarna er de hele avond werd genoten van diverse Nintendo-games, zoals Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Odyssey, Super Mario 3D World, Splatoon 3 en de gloednieuwe The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Elke woensdagavond van 19:00 tot 22:00 uur organiseren wij een Nintendo-avond waar u onbeperkt kunt gamen tijdens onze Nintendo Nights. Er zijn verschillende party games beschikbaar, zoals Mario Kart 8 Deluxe, Mario Party Superstars, Nintendo Switch Sports en nog veel meer. Ook worden er specifieke toernooien georganiseerd waar u aan kunt deelnemen en kans maakt op leuke prijzen.

Als hoogtepunt van de maand organiseren wij op 19 mei om 20:00 uur de Pokémon Pubquiz, na het succes van de Nintendo Pubquiz vorige maand. Verzamel uw vrienden en stel een team samen om de strijd aan te gaan met andere Pokémon fans. U kunt zich nu al aanmelden voor de Pubquiz door een e-mail te sturen naar info@esportsgamearena.nl, te bellen naar 0172-745033 of een berichtje te sturen naar één van onze social media kanalen.

Voor meer informatie over de Nintendo Play Area en andere activiteiten van de Esports Game Arena kunt u terecht op onze events pagina: https://esportsgamearena.nl/events

Leave a Reply