Skip to main content

Darten

Dartfans kunnen hun hart ophalen in de Game Arena! Ben jij een fanatieke darter, of wil je gewoon een gezellige avond met vrienden beleven? Dan zijn onze dartbanen de perfecte bestemming voor jou!

In de Esports Game Arena vind je maar liefst drie professionele dartbanen, speciaal ontworpen om jouw dartervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een beginner bent die zijn werptechniek wil verbeteren of een doorgewinterde pro die een uitdaging zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Stel je voor: het geluid van zoevende pijlen, de spanning die in de lucht hangt terwijl jij je klaarmaakt voor die perfecte worp. In de Esports Game Arena beleef je het allemaal. Nodig je vrienden uit voor een informeel potje darten of organiseer een darttoernooi waar je jouw vaardigheden kunt tonen aan andere enthousiaste darters.

Onze gastvrije en ervaren medewerkers staan klaar om je te verwelkomen en je te voorzien van alle benodigde uitrusting.

Naast onze professionele dartbanen hebben we ook ons eigen dartteam Crazy House!

Crazy House is een talentvol dartteam dat regelmatig bij ons langskomt om te trainen en professionele toernooien te spelen. Deze ervaren spelers weten als geen ander hoe ze het publiek kunnen vermaken en spannende wedstrijden kunnen leveren. Ben je benieuwd naar het spektakel en wil je de Crazy House in actie zien? Kom dan gerust langs tijdens één van hun wedstrijden.

Kortom nodig je vrienden uit, verzamel je dartpijlen en kom langs bij de Esports Game Arena voor een geweldige avond vol darts, drankjes en smakelijke hapjes. Of je nu een informeel potje wilt spelen of een toernooi wilt organiseren, bij ons vind je de perfecte combinatie van plezier, competitie en ontspanning?

De dartbanen zijn klaar, de drankjes staan koud en de hapjes wachten op je. Kom gezellig bij ons langs en maak van je avond een onvergetelijke dartervaring

Waar wacht je nog op!

Kies een optie

Dart 1

4,00

Per uur
  • 1 uur darten
Reserveer nu

Dart 2Meest gekozen

7,50

Per 2 uur
  • €0,50 korting
  • 2 uur darten
Reserveer nu

Dart 3Beste prijs

11,00

Per 3 uur
  • €1,00 korting
  • 3 uur darten
Reserveer nu

Reserveer

Wat kan je nog meer doen?