a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

BeNeDota

Dota 2

Dota 2 is al jaren de allergrootste internationale esport met competities waar het prijzengeld oploopt tot in de miljoenen. Deze game, die ooit ontstaan is als Warcraft 3 mod, is een 5v5 tower defense game met maandelijks miljoenen spelers, waaronder ontzettend veel Nederlanders.

Niet alleen spelers kun je in de Nederlandse Dota 2 community veel vinden, maar ook zijn er wereldberoemde casters, analisten en presentatoren die uit ons kikkerlandje komen! De bekendste op het moment is natuurlijk Sheever. Deze presentatrice heeft het ver geschopt; ze is namelijk regelmatig de host van de allergrootste internationale Dota 2 competities!

 

Bij de Esports Game Arena hebben we voor al onze Dota 2 events de handen ineen geslagen met de grootste Nederlandse Dota 2 community; BeNeDota. Deze groep heeft onder andere een eigen Discord en website en staan ook wel eens op Nederlandse gaming events met een eigen stand. Ben je dus op zoek naar een actieve community van Dota 2 spelers, neem dan een kijkje op www.benedota.com!

 

Op dit moment hebben we bij de Esports Game Arena twee verschillende soorten BeNeDota events, namelijk viewing parties en mix team competities.

 

Viewing parties zijn events waar we met z’n allen de grote finale gaan kijken van een bekend Dota 2 toernooi. Dit kan bijvoorbeeld The International zijn, maar ook ESL of Epicenter finales.

 

Bij de mix team competities mag iedereen zich inschrijven, ongeacht hoe goed je bent in het spel. Op de dag zelf wordt er vervolgens gekeken naar jouw MMR en favoriete in-game position en word je ingedeeld bij een team. Dit zorgt ervoor dat zelfs de minst ervaren spelers een kansje krijgen om dit toernooi samen met hun team te winnen!

 

Check onze kalender voor het volgende BeNeDota event!

follow us on:

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE