Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Image Alt

Bedrijfsuitje Alphen aan den rijn

Een uitje voor het hele bedrijf

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij de Game Arena aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je voor het eerst een controller oppakt of juist een ervaren gamer bent. Esports Game Arena is de perfecte plek om samen te komen met het hele bedrijf. Organiseer een bedrijfsuitje bij de Game Arena, het wordt een onvergetelijke ervaring! We vertellen je graag meer over dit bijzondere bedrijfsuitje.

Gamen bij de Esports Game Arena

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten games, van de ontzettend populaire Mario games tot de allernieuwste games. Race je collega’s van de baan met Mario Kart, dans je collega’s er uit tijdens een potje Just Dance of speel tegen elkaar in FIFA. Een ruim assortiment aan diverse games. Voor iedere soort gamer is er wel een leuk spel. Ook zijn wij de eerste locatie in Alphen aan den Rijn met mogelijkheden tot VR games. Op die manier begeef je je in een andere wereld en wordt gamen nog leuker! Met al je collega’s interactief gamen? Dat kan tijdens dit unieke bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje arrangement 

Geïnteresseerd in een bedrijfsuitje bij de Game Arena in Alphen aan den Rijn? Er is een speciaal arrangement te boeken bij het bedrijfsuitje. 3 uur lang genieten van allerlei verschillende games, inclusief borrel met hapjes en drankjes. Deze ervaring met het hele bedrijf ervaren? Voor slechts €34,50 per persoon kan het hele team gezellig komen gamen en borrelen bij de Game Arena. Als extraatje kan er een heerlijke maaltijd toegevoegd worden aan het arrangement! Deze maaltijden bieden we aan in samenwerking met lokale restaurants. Blijf gezellig met het hele team eten, jullie kunnen kiezen uit friet, pizza of een menu. Voor vragen kan contact opgenomen worden met de Game Arena!

Bedrijfsuitje reserveren

Kom met al je collega’s bij ons gamen en ervaar een onvergetelijke middag/ avond! Boek een heerlijk arrangement van diverse games en een borrel. Voeg nog een maaltijd toe en jullie zijn klaar voor het leukste bedrijfsuitje van Alphen aan den Rijn. Reserveer een bedrijfsuitje via het formulier en wij nemen snel contact met je op!