Skip to main content

BARMEDEWERKER BIJ ESPORTS GAME ARENA

BARMEDEWERKER

Bij de Esports Game Arena komen bar, gaming en evenementen samen.

VACATURE INTRODUCTIE

Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan naast je studie? Of wil je vast aan de slag op de allerleukste horeca – en evenementen locatie? Meld je dan aan zodat wij contact met jou kunnen opnemen om ons aanbod te bespreken! Zo ben je verzekerd van een fantastische baan bij de gaming headquarters van Nederland.

WIE BEN JIJ

Woon je in de omgeving van Alphen aan den Rijn en ben je op zoek naar een uitdagende en leuke baan in de horeca? Zoek dan niet verder.

  • Je bent enthousiast, sociaal en wilt graag in de horeca aan de slag
  • Je bent in de avonden en weekenden beschikbaar.
  • Je hebt een stralende glimlach en weet precies hoe je de gasten een onvergetelijke avond biedt
  • Je kunt met iedereen een praatje aanknopen. Ook weet je precies hoe je het de gasten naar de zin maakt (ook als ze niet helemaal tevreden zijn)
  • Je staat open voor verschillende taken, maar kunt natuurlijk altijd aangeven wat je niet wilt

DIT KAN JE VERWACHTEN

Deze functie is niet alleen leuk, maar ook fantastisch voor je persoonlijke ontwikkeling. De Esports Game Arena is een plek voor iedereen en gezelligheid staat voorop. Van kinderfeestjes tot drukke baravonden, in je functie ga je geweldige dingen meemaken. Met het hele team zijn we er voor elkaar en genieten we van elk moment. Er is veel groeipotentie in je functie en salaris, waar je mede verantwoordelijk voor bent. Verbeteringen en innovatie worden omarmt en je bent het middelpunt van alle leuke activiteiten.

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe barman of vrouw? Stuur je CV en motivatie naar info@esportsgamearena.nl, waarom jij de Esports Game Arena naar het volgende level kan helpen.

Salaris conform horeca cao.