Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Trust Playground geopend in de Esports Game Arena

Vanaf vandaag is de Trust Playground geopend in de Esports Game Arena. Deze area, bestaande uit 10 PC-setups, geeft de bezoekers de mogelijkheid om samen met vrienden lekker te ontspannen tijdens bijvoorbeeld een potje Call of Duty: Warzone, Fortnite of League of Legends met de beste Trust peripherals. De nieuwe samenwerking tussen Trust en de Esports Game Arena brengt de gaming bar naar een geheel nieuw level. Neem plaats in de comfortabele Trust Resto gaming chair, luister naar het heldere geluid van de GXT 450 Blizz headset, gebruik de razendsnelle toetsen van de GXT 865 Asta keyboard, en mik met precisie door de GXT 960 Graphin gaming muis. Voor het perfecte gaming uitje bezoek je de Trust Playground in de Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn.

 

De Esports Game Arena is een fantastische plek met een podium, een studio voor online content, een sportsbar, en PC’s en consoles waar de bezoekers gebruik van kunnen maken. Vanaf vandaag is daar de Trust Playground aan toegevoegd. De Trust Playground staat voor fun en toegankelijkheid. Van pro gamers en competitieve spelers tot recreatieve spelers; iedereen is welkom in de Trust Playground. De Trust Playground is uitgerust met PC’s met specs voor de nieuwste games en zijn geheel voorzien van de beste Gaming x Trust peripherals. Dus wil je jouw favoriete game eens spelen op een serieuze setup, dan kun je dat vanaf vandaag doen in de Esports Game Arena.

 

In de Trust Playground bepaal jij wat je speelt*. Zin in een match Rocket League met vrienden of in je eentje gewoon even helemaal opgaan in Counter-Strike? Op de pc’s is het mogelijk om in te loggen op je eigen Steam, Epic, Battlenet, Uplay of Origin account en hier games vanuit je eigen aangekochte bibliotheek te spelen. En wil je zeker weten dat je een plek hebt, reserveer dan via de website van Esports Game Arena.

Kom nu naar de Esports Game Arena en play your game in de Trust Playground!

* Esports Game Arena houdt zich aan de PEGI-richtlijnen voor gaming.

 

Over Trust Gaming
Trust International B.V. is opgericht in 1983 en is het one-stop merk voor digitale lifestyle accessoires. Trust is een wereldwijd bedrijf met een missie om het dagelijks leven te vereenvoudigen met slimme oplossingen. Nu en in de toekomst wil Trust een relevant en bloeiend bedrijf zijn met een focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Het brede assortiment voor B2C en B2B kanalen omvat kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs, om in elke behoefte rondom het huis, op kantoor en onderweg te voorzien. Met Trust Home & Office, Trust Mobile, Trust Smart Home en Trust Gaming heeft het bedrijf alles voor je laptop, gaming device, tablet, desktop, smartphone en TV. Dankzij lokale verkoopteams zijn de producten van Trust in 50 landen verkrijgbaar: van lokale winkels tot grotere electrozaken, warenhuizen, hypermarkten en online.

 

 

Over Esports Game Arena
Esports Game Arena is opgericht in 2017 en is de eerste gaming en esports locatie in Nederland. Er is een gameroom, sportsbar, podium, studio, en Game Mania Zone. Het biedt de leukste activiteiten voor elke gelegenheid. Je kan gamen op pc’s of spelcomputers, darten, poolen en zelfs virtual reality beleven. En in de Sportsbar is het elke avond feest. Formule 1 en voetbal op meer dan 10 schermen, pubquizzen, karaoke, muziek, food & drinks. Alle info op esportsgamearena.nl. Online kan je met elkaar de strijd aangaan op het platform esportsnederland.nl en de leukste gaming content vind je op het videokanaal twitch.tv/esportsgamearena