Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Nieuwsbrief week 17

Fortnite Tilted Towers ZoneWars Toernooi

Fortnite spelers opgelet! Dinsdag 26 april is het tijd voor het Fortnite ZoneWars Toernooi in de Esports Game Arena. Ben jij de beste speler in Fortnite en wil je dit bewijzen? Dan is dit jouw kans! Je kan je aanmelden door ons een DM te sturen via een van onze socials en het toernooi zal starten om 16:00.

Natuurlijk is Fortnite elke dag speelbaar bij ons op de PC (ook op de Playstation 4). Je kan de game spelen met keyboard en muis, maar indien je liever met een controller speelt, dan hebben wij altijd een controller voor je klaar liggen.

 

Gaming Like A King

Aanstaande woensdag (27 april) is het Koningsdag en om dat te vieren hebben wij een speciaal arrangement voor de gamers! Deze woensdag kun je gamen als een koning met ons Gaming Like A King Arrangement.

Op deze dag kun je een uurtje gamen (Playstation 4, Nintendo Switch of PC), krijg je een drankje naar keuze en een snack naar keuze (keuze uit een tosti, panini, M&M’s of Pringles) voor €7,50 p.p.!

Niet alleen op Koningsdag kun je gamen als een koning, maar op al onze geopende dagen (dinsdag t/m zondag) staan onze gloednieuwe high-end PC’s van ScreenOn tot jouw beschikking! Deze speciale gaming PC’s zijn uitgerust met onder andere een GeForce 3060TI, waardoor je de games in de hoogste kwaliteit kan spelen. Wil je deze PC’s zelf checken? Reserveer dan nu jouw PC via https://esportsgamearena.nl/pc-gamen

 

Mario Kart 8 Deluxe Grand Prix

De langverwachte Mario Kart 8 Deluxe toernooien zijn weer terug van weggeweest! Deze keer gaan we niet alleen aan de slag met de huidige tracks, maar ook zullen wij de toekomstige nieuwe releases van tracks gaan toevoegen, waardoor er meer variatie in tracks dan ooit tevoren gaat zijn.

Natuurlijk zijn er voldoende Switches en Joy-Cons aanwezig, maar wil je gebruik maken van je Pro Controller (of andere eigen controllers), neem deze dan gerust mee. Voor de winnaar van de Grand Prix is er een prijzenpot beschikbaar (grote afhankelijk van het aantal deelnemers).

Wil jij laten zien dat jij de beste coureur bent op de digitale racebanen, meld je dan nu aan via info@esportsgamearena.nl of meld je aan bij de inloop op de dag van het evenement.
De eerst volgende editie is op woensdag 27 april, de inloop is om 18:30 en de race start om 19:00.

ENTREE: €5,- p.p.
Wil je op de hoogte blijven wanneer de volgende edities zijn van de Grand Prix of ben je benieuwd naar onze andere events? Check dan http://esportsgamearena.nl/events

 

Fight Night Super Smash Bros. Ultimate

Het nieuwe seizoen van Fight Night is weer van start gegaan en donderdag 5 mei is het weer tijd voor de volgende editie. Ben jij goed in Super Smash Bros. Ultimate? Show en test jouw skills dan bij Fight Night.

Het is een 1 vs 1 toernooi en heeft een cap van 48 spelers. De tickets om mee te doen koop je op locatie in de Esports Game Arena. De top 3 van het toernooi valt in de prijzen. Dus als je goed bent, valt er nog wat te winnen ook! Meer informatie en het inschrijven vind je terug via http://www.smash.gg/tournament/esports-game-arena-fight-night-returns

ENTREE: €11,- p.p.