Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Nieuwsbrief week 14

Trading Card Game avond

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor de Trading Card Game avond waar deze keer volop Magic the Gathering en Digimon werd gespeeld. Op deze avonden zijn alle TCG’s welkom (o.a. Pokemon, Yu-gi-Oh, Magic the Gathering, Digimon). Er is een flinke groep aan vaste spelers die van alle TCG markten thuis zijn. Pro speler of beginner, het maakt niet uit! Lijkt het leuk om een keer mee te doen, 20 april is het tijd voor de volgende editie!

 

Kroegentocht Houseparty

Omcirkel 14 april maar even goed in je agenda! Op deze donderdag verandert de Esports Game Arena namelijk eenmalig in een grote feestlocatie tijdens de kroegentocht in Alphen aan den Rijn! Om dit feest extra kleur te geven draait DJ Ben Kings de hele avond de beste house muziek! De hele arena verandert in een grote dansvloer en de bar is tot diep in de nacht geopend! Om het nog mooier te maken, de entree is gratis! Dus, nodig al je vrienden uit en neem ze mee, dit feest wil je niet missen! De kick-off is om 20.00 en om 03.00 is het tijd om de kater thuis uit te slapen in bed.

 

Harry Potter Pubquiz

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk draait er weer een nieuwe film uit de Harry Potter reeks in de bioscoop! Dit leek ons dan ook het juiste moment om onze volgende pubquiz volledig aan Harry Potter te wijden. 5 rondes vol met bekende spreuken, magische wezens en feitjes over alles wat met Harry Potter te maken heeft. Speciaal voor deze avond hebben onze wizards achter de bar een speciaal drankje weten te brouwen die enkel deze avond beschikbaar is! Kom jij deze avond verkleed als Wizard of Witch? Dan maak jij kans op een gratis drankje naar keuze!

 

Topdesk Hero League: Fight Night Grand Final

Smashers assemble! Doormiddel van 4 qualifiers hebben deze beste Smash fighters zich gekwalificeerd voor de grote Topdesk Hero League: Fight Night Grand Final. Er word om een serieuze prijzenpot gespeeld, dus de spanning zal om te snijden zijn. Iedereen is van harte welkom om deze toppers aan te komen moedigen op locatie of te volgen op de livestream op ons Twitch kanaal: EsportsGameArena – Twitch

Deze bloedstollende finale wil je niet missen!