a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Open Esports Game Arena

CORONAUPDATE: Esports Game Arena vernieuwd en open!

Zoals de titel al zegt: Esports Game Arena is weer open! Tijd voor een feestje dus. Vanaf 5 juni heeft Esports Game Arena de deuren weer geopend. We waren een lange tijd dicht door de corona maatregelen. Ons Sportsbar Alphen terras was al iets langer open. Maar, nu kun je weer voor allerlei game activiteiten ook binnen Esports Game Arena terecht!

Esports Game Arena vernieuwd

Voordat Esports Game Arena weer open is gegaan, hebben we de boel helemaal omgegooid. Het bar gedeelte is groter gemaakt. De Game Mania zit nu op een ander mooier plekje, en de game area en stream area zijn volledig vernieuwd! Bekijk de video om hier een idee van te krijgen.

Wat kan je nou allemaal bij ons doen?

In de sportsbar kun je borrelen en sportwedstrijden bekijken die op de grote TV’s aanstaan. Toch liever buiten zitten? We hebben een zonnig terras waar je drankjes kunt doen en genieten van het weer. Daarnaast kun je in de bar een potje poolen met vrienden of darten onder het genot van een biertje.

Als je opzoek bent naar de nieuwste games die je kunt kopen, of als je juist je oude games wil verkopen. Dan bied de Game Mania zone binnen Esports Game Arena jou een uitkomst.

Wil je een keer ervaren hoe het is om in een andere wereld te zijn? Geen probleem! Met onze VR-headsets waan je je ergens anders. Daarnaast kun je bij ons terecht voor goede pc’s die al je games kunnen draaien zonder problemen. Ook hebben we Playstations en Nintendo Switches beschikbaar voor je.

De gameroom is onlangs ook vernieuwd en volledig af te huren voor bijvoorbeeld een LAN-party of gewoon casual gaming met je vrienden.

Streamstudio

We hebben een vernieuwde Streamstudio! Of je nou een bedrijf of organisatie bent, streamer, influencer of een toernooiorganisator je kunt de studio gebruiken om toffe content te maken op Twitch. Voor mensen die bijvoorbeeld eSports competities willen opzetten en deze zouden willen casten vanuit Esports Game Arena. Of als jij als streamer een keer wilt streamen met je community, maar dit liever niet thuis doet. Dan kun je dit bij Esports Game Arena proberen!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE