Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Goed op Orde Esports Game Arena samenwerking

GoedOpOrde.nl Esports Game Arena samenwerking

Vanaf vandaag mogen wij trots mededelen dat Esports Game Arena een vernieuwde samenwerking heeft met administratiekantoor GoedOpOrde.nl! Goed op Orde is een fijne partner om mee samen te werken en we zijn dan ook erg blij dat deze samenwerking voortzet.

Wat doen ze precies?

Goed op Orde neemt de administratie uit handen en regelen financiële zaken voor ondernemers. Door deze samenwerking helpen Esports Game Arena en GoedOpOrde.nl de esporters van nu én de toekomst met het realiseren van hun dromen. Ook (startende) bedrijven in de game industrie vinden hierin een fijne partner om te groeien. Informatie is te vinden op https://goedoporde.nl/esports/

Wat voor jou?

Wanneer gamen echt jouw ding is en je inmiddels zo goed bent dat je serieus geld verdient als professioneel gamer, komt er ineens meer bij kijken dan alleen je favoriete game spelen. Wat ga je doen met het geld dat je verdient? En hoe werkt dat als ondernemer? GoedOpOrde.nl neemt je mee naar het volgende level zodat jij de eindbaas wordt van je financiën en kan focussen op groei!

Esports Game Arena gaat samen met GoedOpOrde.nl op het online platform esportsnederland.nl de esporters helpen naar het volgende niveau. Esports Nederland is een platform waar belangrijke Nederlandse Esports competities plaatsvinden en talenten zich kunnen ontwikkelen naar professioneel niveau.