Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Dit zijn de heetste gamereleases in mei 2021

Hoewel veel mensen nog steeds vastzitten bij het voltooien van Nier Replicant en de andere games die vorige maand zijn gelanceerd, wordt verondersteld dat een paar van de grootste nieuwe games in mei 2021 uitkomen! Welke dit zijn vertellen we je hier.

Hood: Outlaws and Legends | 7 mei

Een middeleeuwse game waren stelen van de rijken en geven aan de armen centraal staat. A la Robin Hood, maar we maken het nog interessanter. Wat als Robin Hood een rivaliserende bende heeft die samen op dezelfde schat azen. In Hood: Outlaws & Legends is een competitieve multiplayer game waarbij twee teams van vier strijden om dezelfde schat te stelen!

Resident Evil Village | 7 mei

Resident Evil blijft ons verbazen met geweldige horror-/ actiespellen. Wederom lijkt dit een geweldige titel te worden. Deze keer is er een lange mysterieuze dame in het spel. Je speelt zelf als Ethan, verdrinkend midden in een dorp. Je bent in een kasteel in the middle of nowhere, bevolkt door vampiers en vuistende lycans, gewapend met alleen een geweer en een verlangen om te overleven. Heb ik je aandacht getrokken? Dit is de trailer.

Mass Effect legendarische editie | 14 mei

De Mass Effect-serie is een van de meest populaire en gerespecteerde sciencefiction games in de geschiedenis geworden. Echter kreeg Mass Effect Andromeda toch slechte reviews en was niet naar wens van de fans. Nu vragen fans al heel lang om een ​​remake of remake van de originele trilogie. EA en Bioware hebben hier gehoor aan gegeven! En komen nu met een mix tussen een remaster en een remake. Mass Effect Legendary Edition, met de eerste drie games in de serie, bevat upgrades en verbeteringen voor de hele trilogie, met name de eerste game. De strijd in Mass Effect 1 is herzien om op de latere games te lijken, en Shepherd is geüpgraded met nieuwe aanpassingsopties die nu op alle drie de games van toepassing zijn.

Een overzicht van andere opvallende gamereleases in mei

Ja we hebben nu een paar gamereleases die in mei uitkomen, laten zien waar wij heel hyped over zijn. Maar er is meer! Klik op de naam en dan kom je bij de trailer terecht.