a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Esports All Stars

Esports All Stars is het leukste online evenement tijdens de krokusvakantie

Deze krokusvakantie van 20 t/m 27 februari organiseren House of Esports en Esports Game Arena samen met verschillende gemeentes en organisatie het leukste online evenement tijdens de krokusvakantie, Esports All Stars!  

Elke dag zijn er gametoernooien waar iedereen gratis aan mee kan doen. Van Rocket League tot Among Us, voor elke gamer zit er wel iets tussen. Tijdens de toernooien kan er gezellig gepraat worden in chatrooms, alle actie is te volgen tijdens dagelijkse liveshows op https://twitch.tv/esportsgamearena en er is een prijzenpot van meer dan 1500 euro. Inschrijven voor de toernooien kan via https://esportsnederland.nl/esportsallstars

Activiteiten tijdens de krokusvakantie 

Voor #EsportsAllStars wordt alles uit de kast getrokken om voor jongeren leuke activiteiten te organiseren tijdens de krokusvakantie. Door de lockdown valt er weer een vakantie in het water, maar met dit evenement is er gelukkig toch genoeg te doen. En met meer dan 10 games is er voor iedereen wat leukst tussen. Ook aan niet-gamers wordt gedacht, want in de liveshows kan gezellig meegepraat worden over van alles en nog wat en zijn er leuke prijzen te winnen! 

Esports ook voor meiden 

Organisator Thomas Runhart van Esports Game Arena verwacht dat er deze keer ook meer meiden meedoen dan normaal: “We krijgen nog wel eens de reactie dat esports alleen voor jongens is, maar met dit evenement willen we laten zien dat er ook genoeg meiden meedoen. Naast games als FIFA en Fortnite hebben we ook Among Us, Brawl Stars en Mario Kart, wat veel populairder is onder meiden. De overige games zijn Valorant, Smash Bros Ultimate, Rainbow Six Siege, Rocket League, Call of Duty en League of Legends.” 

Niemand hoeft zich te vervelen 

Nolan Noordzij van House of Esports kijkt erg uit naar het evenement: “Zowel van organisaties als jongeren kregen we enorm veel vraag om activiteiten tijdens de krokusvakantie. Door met veel partijen samen te werken kunnen we daardoor dit enorme evenement neerzetten, waarmee we aan iedereen wat leuks kunnen bieden en niemand zich hoeft te vervelen deze vakantie. 

Deelnemende gemeentes en organisaties 

Esports All Stars is een initiatief van House of Esports en Esports Game Arena in samenwerking met Welzijn Scheveningen, TOS, Urk Durft, Push, DOCK, Rotterdam en Dordrecht. Meer informatie is te vinden op https://esportsnederland.nl/esportsallstars

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE