a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Eerste finalisten Beat the Clock

Eerste finalisten van Beat the Clock Esports Competition bekend

Veel actie in de eerste kwalificatieronde van de Beat the Clock Esports Competition.

Op donderdag 28 januari is de Beat The Clock competitie van start gegaan met de kick off van FIFA 21! Er was een grote opkomst aan spelers, het ging er dan ook keihard aan toe! Uiteindelijk wist Brettvv_ al zijn tegenstanders uit zijn weg te vegen en pakte hij een overtuigende eerste plek. Hiermee heeft hij zich gekwalificeerd voor de finale.

Ook bij Rocket League 2v2 ging het er spannend aan toe. Met ruim 50 deelnemende teams werd het de spelers niet makkelijk gemaakt om omhoog te klimmen in de ladder. Het team ‘’Game Fist’’ wist zich met een aantal overtuigende overwinningen naar boven te werken in de ladder. Hier hebben ze het in een best out of 5 opgenomen tegen team ‘’idk’’. Game fist kroonde zich als winnaar.

Bij Fortnite 1v1 boxfight ging het er ook heftig aan toe in de ladder. Bijna 100 fanatieke fortniters hebben hard gestreden voor een eerste plek. Opvallend was dat de speler ‘’ECVFaming’’ zich zonder schrammen door de ladder heen wist te werken. ECVFaming pakte dan ook een zeer verdiende eerste plek!

Wil jij je ook inschrijven? Dat kan! Ga snel naar https://esportsnederland.nlbeattheclock voor meer informatie of bekijk de bekendmaking!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE