Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Beat the Clock Esports Competition “Gamen is een ultiem middel om door de avondklok periode te komen”

De avondklok is ingegaan en dit betekent nog meer restricties. House of Esports, Esports Game Arena, GameGeneration, Esports Nederland en Eindelijk wat Leuks hebben de handen ineengeslagen om deze avondklokperiode leuk en gezellig te maken voor jongeren vanaf 13 jaar. Partners als gemeentes, welzijnsorganisaties, scholen en sportinstellingen geven we de kans om hun achterban, leden en bewoners aan te melden voor deze avondklokcompetitie “Beat the clock”.  

Initiatiefnemers Thomas Runhart van Esports Game Arena en Nolan Noordzij van House of Esports zien een enorme vraag: “Zowel van jongeren, gemeentes en organisaties kwam er bij het ingaan van de avondklok een grote roep om leuke avondactiviteiten voor binnen. Door meerdere initiatieven bij elkaar te brengen, kunnen we nu een compleet programma bieden voor een grote doelgroep. En niet alleen voor gamers is er wat te doen. De liveshow zit vol leuke actie, humor en interessante gasten…allemaal vanuit huis!” 
 
Probeer die avondklok te verslaan door mee te doen aan één of alle drie de competities gedurende 10 dagen van de avondklok. De Nationale Esports Competitie “Beat The Clock Esports Competition”  
 
Overheidsinstanties als gemeentes, sport- welzijn- en onderwijsinstellingen:  

 • Competitie: van 28 januari t/m 5 februari met als apotheose een grote finale 
 • 3 games: Fortnite, Rocket League en FIFA 
 • Rouleren: Elke avond wisselen we van game 
 • Kwalificatierondes: Bij 2 kwalificatierondes gaat de winnaar door 
 • Last call toernooien: 3, 4 en 5 februari zijn ‘last call’ toernooien, waar de top 2 zich plaatst 
 • Livestream uitzending finales: 6 februari zijn alle finales met live uitzendingen en commentaar door shoutcasters 
 • Online talkshow: Tijdens deze live uitzending komen woordvoerders en jongeren aan het woord en schakelen we tussen de wedstrijden en de show: twitch.tv/esportsgamearena 
 • Pagina: Elke deelnemende gemeente, sport, onderwijs en welzijnsinstelling heeft een eigen pagina met alle informatie over het evenement. 
 • Nationaal Evenement: Elke gemeente, sport, onderwijs en welzijnsinstelling kan meedoen aan het kampioenschap met hun achterland 
 • Veel content over spelers, winnaars en video’s van livestreams op social media van Esports Game Arena en Esports Nederland 
 • Totale prijzenpot 1800 euro. Tijdens de finale liveshow worden ook prijzen verdeeld onder alle kijkers. 
  • FIFA 500 euro 
  • Fortnite 500 euro 
  • Rocket League 800 euro 

Beat the Clock 

Goedenavond gamer! Ondanks dat corona en de avondklok voor veel beperkingen zorgen, willen wij kijken wat wel kan. Online gamen is een perfect middel om je avond door te komen nu je niet naar buiten mag. Probeer die avondklok te verslaan door mee te doen aan één of alle drie de competities gedurende 10 dagen van de avondklok. De Nationale Esports Competitie “Beat The Clock” 

Wat is de Beat the Clock Esports Competition? 

Beat the Clock Esports Competition is een toernooi reeks van FIFA, Fortnite en Rocket League die speciaal wordt georganiseerd als activiteit tijdens de avondklok. Schrijf je in en scoor een deel van de prijzenpot van 1800 euro! Voor iedereen is er een leuk toernooi en meedoen is geheel gratis. Winnaars van de toernooien plaatsen zich voor de finale. 3, 4 en 5 februari plaatsen beide finalisten zich zelfs! De onlinefinale is op zaterdagavond 6 februari. 

Kijk hieronder wanneer jouw game een toernooi heeft en nodig je vrienden uit om mee te doen. De finale wordt live uitgezonden via twitch.tv/esportsgamearena, waar je alle actie kan volgen en gezellig kan chatten. Er worden ook veel prijzen weggegeven aan kijkers van de liveshow. Kortom vervelen is tijdens de avondklok niet nodig! 

Beat the Clock wordt georganiseerd door Esports Nederland, House of Esports, Esports Game Arena, Game Generation en Eindelijk wat Leuks. Alle informatie is te vinden op https://esportsnederland.nl/beattheclock  

Deelnemende organisaties en gemeentes: