Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

TOPdesk Hero League start 2021 met grootste esports seizoen tot nu toe

De TOPdesk Hero League start groot met esports in 2021. Na drie seizoenen met verschillende competities en live uitzendingen vol actie, wordt in 2021 een groter esports publiek aangetrokken met meer games dan ooit. In samenwerking met Esports Game Arena, zal online op esportsnederland.nl maar liefst 1300 euro aan prijzengeld weggegeven worden. Als nieuw toernooi zien we dit seizoen het immens populaire…Among Us!
Among us

Met de toevoeging van Among Us worden niet alleen de hardcore esports spelers bediend, maar kan iedereen met een telefoon gratis meedoen aan de TOPdesk Hero League. Met een liveshow op twitch.tv/esportsgamearena kan er daarnaast meegekeken worden met de acties van anderen. Extra leuk om met je vrienden of collega’s aan mee te doen. Among Us is een game dat draait om teamwork en verraad. Een ruimteschip moet gerepareerd worden door het team, maar er is ook een bedrieger aan boord die alles probeert te saboteren.

Meer games dan ooit
Maar er is dit seizoen veel meer. De Rocket League en Hearthstone competities zijn terug, waarin vele gamers zullen strijden om kampioen te worden. Daarnaast zijn er twee nieuwe toernooien in de vorm van Call of Duty en League of Legends. Alle informatie is te vinden op esportsgamearena.nl/topdesk-hero-league.

De TOPdesk Hero League: Rocket Benelux Nationals start woensdag 20 januari en eindigt met de finale op zaterdag 27 maart.

De TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals start zondag 24 januari en eindigt met de grote finale op zondag 28 maart
TOPdesk Heroes

TOPdesk houdt van mensen. Met hun kennis staan medewerkers altijd klaar om een handje te helpen. Zo creëren ze helden die weer andere mensen kunnen helpen: dat is de heldenfactor. Met de TOPdesk Hero League kunnen nieuwe helden zich opgeven om bij het team te komen. Alle informatie is te vinden op page.topdesk.com/nl/topdeskheroes

Bekijk hier de promovideo van TOPdesk Hero League: https://www.youtube.com/watch?v=jc_er2V7d1w