Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Computer huren

Activiteiten tijdens Corona van de Esports Game Arena

Het is natuurlijk super balen dat onze deuren nog steeds dicht zijn en we jullie niet kunnen ontvangen in de Esports Game Arena, maar dat hoeft niet te betekenen dat jullie je moeten vervelen! Wij gaan proberen deze periode zo leuk mogelijk te maken voor jullie met de volgende activiteiten tijdens corona.

Computer huren

Als jij niet naar de Esports Game Arena kunt komen, zorgen wij er wel voor dat wij naar jou komen! Je kan bij ons tijdens de coronaperiode een PC met beeldscherm, een Playstation 4 of een Nintendo Switch huren. Of heb jij al een console in huis maar wil je een keer de beste game ervaring krijgen door middel van een game stoel? Die kun je ook huren bij ons! Allemaal perfect voor kinderfeestjes of LAN party’s. Je kunt de materialen ophalen bij de Esports Game Arena inclusief games en uitleg. De prijzen voor een computer huren of andere materialen zijn als volgt:

  • Playstation 4, inclusief games en controllers: 20 euro per dag, 45 per 3 dagen en 75 per week. Borg 50 euro
  • Nintendo Switch, inclusief games en controllers: 20 euro per dag, 45 per 3 dagen en 75 per week. Borg 50 euro
  • Beeldscherm los, 15 euro per dag, 35 per 3 dagen en 60 per week. Borg 50 euro.
  • PC, inclusief beeldscherm, headset, keyboard en muis. Gebruik gaat via een uren programma. Minimale afname 20 uur, kosten 2,50 per uur. Borg 100 euro.
  • Luxe Gamestoel: 20 euro per dag, 45 per 3 dagen en 75 per week. Borg 50 euro.
  • VR Gamen: 20 euro per dag, 45 per 4 dagen en 75 per week. Borg 50 euro.

Reserveren kan via info@esportsgamearena.nl & bellen met 0172-745033, of klik hier.

Computer huren lan

Gamefeestje

Voor kinderen van 6 tot 14 jaar bieden we een kinderfeestje aan huis aan. Je kunt Playstation 4 of Nintendo Switches reserveren die wij komen langsbrengen en installeren. Ook zorgen wij voor uitleg waar dit nodig is. Zo kunnen de kinderen in deze tijd toch een leuke dag hebben. Bezorging is alleen in gemeente Alphen aan den Rijn, maar ophalen in de Esports Game Arena is ook mogelijk. We hebben een groot assortiment aan games, dus voor ieder wat wils. Voor de sportfanaten hebben we bijvoorbeeld FIFA, voor de echte racers hebben we Mario Kart en voor fans van allerlei te gekke spelletjes hebben we Mario Party! Vraag voor het complete aanbod! Plan hier je feestje!

Cadeaubon

Is er binnenkort iemand jarig en weet je nog geen toepasselijk cadeautje? Wij hebben de oplossing! Met een cadeaubon van Esports Game Arena geef je een unieke ervaring voor activiteiten tijdens corona en erna. Je kan het gebruiken om een PC te huren, een hilarische dag op de Nintendo Switch of om de nieuwste games op de Playstation uit te proberen. Arrangementen, poolen, eten en drinken is natuurlijk ook zeker mogelijk! Hoe het werkt?

  • Kies het bedrag
  • Schrijf een leuk bericht erbij (optioneel)
  • Geef aan hoe je de cadeaubon wilt verzenden
  • Afrekenen

Gamestoel

In deze tijd is het natuurlijk belangrijk dat je tijdens het vele gamen goed kunt zitten. En niet voor even, maar elke dag! Daarom kan je ook sinds kort een Esports Game Arena gamestoel kopen. Zodra we weer open mogen kun je hem ook komen testen op locatie. In samenwerking met Need for Seat bieden we de hoogste kwaliteit die er is. Maximaal comfort, in veel standen te gebruiken en gaat jaren mee. Zorg dat je geen last krijgt van je rug of andere klachten met al dat thuiswerken en haal er vandaag nog een!

Esports Game Arena Gamestoel

Online Pubquiz

Vanuit huis alsnog met je vrienden genieten van een leuke en goed georganiseerde Pubquiz, klinkt dat niet als een perfecte oplossing in deze tijd? Voor de Online Pubquiz kan je kiezen voor verschillende arrangementen. Ga je bijvoorbeeld voor het Luxe pakket met 2 flesjes cava, 2 champagne flûtes, een busje Pringles en een heerlijke Fuet voor de lekkere trek? Of ga je voor het Mix pakket met 2 blikjes fris en 2 blikjes bier en een bus Pringles? Wij brengen de lekkere snacks en drankjes die bij het arrangement horen bij je thuis. Lees alles hier.

Esports Nederland

Ook qua toernooien hoef je je zeker niet te vervelen, want die gaan online gewoon door! Zo hebben we wekelijks een Rainbow Six Siege toernooi en een TeamFight Tactics toernooi. Ook hebben we in samenwerking met TOPdesk elke week een Rocket League en Hearthstone toernooi. Bij beide games hebben we aan het eind een prijzenpot van 500 euro. Iedereen die mee wilt doen kan zich gewoon elk toernooi opnieuw inschrijven op de site van Esports Nederland, jij dus ook!