Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Winnaar TOPdesk Hero League Mario Kart

Esports Game Arena en TOPdesk presenteren seizoen 3 van de TOPdesk Hero League op Esports Nederland

De TOPdesk Hero League is terug met seizoen 3! Na twee seizoenen die in het teken stonden van bananenschillen ontwijken in Mario Kart en intense Hearthstone gevechten is het tijd voor iets nieuws. Sportliefhebbers en snelheidsduivels opgelet: in seizoen drie sluit Rocket League zich aan. Deze game combineert het beste van twee werelden: voetbal en racen. Wie wint de prijzenpot van 500 euro?

Maar niet getreurd voor fans van Mario Kart en Hearthstone. De Hearthstone Nationals competitie was zo’n succes dat we ’t gewoon nog eens dunnetjes overdoen. Ook in seizoen 3 van de TOPdesk Hero League speel je tegen andere Hearthstone-fanaten om kans te maken op de hoofdprijs van 500 euro. En Mario Kart? Die competitie komt waarschijnlijk het volgende seizoen weer terug als live events weer mogen.

Ready, set, go!

De TOPdesk Hero League: Rocket Benelux Nationals start woensdag 28 oktober en eindigt met de finale op zaterdag 19 december.

De TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals start zondag 1 november en eindigt met de grote finale op zondag 13 december.

Meer weten?

Houd esportsgamearena.nl/topdesk-hero-league in de gaten – hier verschijnt alle informatie over het derde seizoen van de TOPdesk Hero League. Inschrijven voor seizoen drie doe je op esportsnederland.nl. Beide TOPdesk Hero League competities worden uitgezonden op twitch.tv/esportsgamearena – inclusief live commentaar, leuke interviews en een kijkje achter de schermen bij TOPdesk. Mis dus niets!