Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Winnaar TOPdesk Hero League Mario Kart

Deze gamers hebben afgelopen weekend een 1000 euro prijzenpot gewonnen!

Afgelopen weekend was het TOPdesk Hero League Finals Weekend in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn met Mario Kart en de Hearthstone Nationals. Er werd op hoog niveau gestreden en er lag een 1000 euro prijzenpot te wachten. 500 voor Mario Kart en 500 euro voor de Hearthstone Nationals.

Top 8 TOPdesk Hero League: Mario Kart seizoen 2.

De finalisten van de TOPdesk Hero League: Mario Kart hebben afgelopen zaterdag alles op alles gezet om te winnen in de Esports Game Arena en een deel van de 1000 euro prijzenpot mee naar huis te nemen. Na een sterke race waarin de 4 beste spelers heel gewaagd waren aan elkaar wist Thimo de eerste plaats te veroveren en daarmee de beker en 200 euro. De sfeer was top, iedereen deed lekker zijn ding en het was voelbaar dat iedereen het goed met elkaar kon vinden. Alles was te volgen via twitch.tv/esportsgamearena. Hierbij presenteren we de top 8 van de TOPdesk Hero League: Mario Kart:

  1. Thimo (200 euro)
  2. Vantox (100 euro)
  3. Mitch (50 euro)
  4. Shaiman (50 euro)
  5. SaGAR (25 euro)
  6. Qadim (25 euro)
  7. Daisuke (25 euro)
  8. Niafniouf (25 euro)

TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals

De finalisten van de TOPdesk Hero League: Hearthstone Nationals streden afgelopen zondag om het kampioenschap. Twaalf Nederlanders en vier Belgen streden niet alleen om 500 euro, de winnaar krijgt ook nog eens een ticket voor een wereldkampioenschap in Madrid met prijzenpot van 250.000 dollar. In de eerste rondes presteerden de Belgen toch sterker, want bij de laatste 4 waren er nog maar 2 Nederlanders over. Uiteindelijk zijn het de Belgische TheFlash en Nederlander Goudhout die voor de titel strijden en hier trekt de Nederlander uiteindelijk toch aan het langste eind. In een enorm sterke wedstrijd wint Goudhout met 3-0 en mag zich de Nationaal kampioen van Hearthstone noemen. Naast 200 euro, gaat hij binnenkort strijden om een prijzenpot van 250.000 dollar in de Hearthstone Masters Madrid en we gaan alles op de voet volgen!