a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

De grootste Mario Kart competitie van Nederland gaat van start!

Het tweede seizoen van de TOPdesk Hero League is een feit! Vanaf 6 augustus kan iedereen wekelijks racen in de Mario Kart bolides om een plekje te veroveren in de finale. Dit seizoen zijn er niet alleen online kwalificaties, maar ook offline toernooien in de Esports Game Arena. De toernooien worden live uitgezonden op twitch.tv/esportsgamearena. De Grand Finale is in de Esports Game Arena waar je kans maakt op 500 euro, goodies, de beker en kampioenstitel!


Weer gezellig samen kunnen racen

Vorig seizoen hebben bijna alle toernooien online plaatsgevonden alleen de finale werd offline gehouden. We konden samen, of alleen, vanuit huis de toernooien spelen. Maar enkel online spelen is nu verleden tijd! We mogen, met gezond verstand, weer samen op locatie racen in de TOPdesk Hero League. Dit seizoen zal je dus niet alleen meer vanuit je huis een toffe tijd kunnen beleven met de toernooien. Maar er ook weer op uit kunnen gaan!

Alleen maar gezelligheid!
Online veranderingen kwalificeren seizoen 2

Dit seizoen zullen we de combinatie van online en offline gamen meer gaan uitbreiden. De TOPdesk Hero League werd normaal altijd, via esportsnederland.nl, online gespeeld op woensdag. Deze is verschoven naar de donderdag.

Elke week wordt er online een toernooi gespeeld waarvan de uiteindelijke top 8 zich kwalificeert voor de Grand Finale. Naast de normale online toernooien, die elke week te spelen zijn, wordt er op 22 augustus ook een online direct qualifier gespeeld waar de top 4 zich direct kwalificeert voor de offline finale. Zet die datum dus alvast in je agenda!

Offline kwalificeren seizoen 2

Je kan je in seizoen twee niet alleen maar online kwalificeren, maar ook offline in de Esports Game Arena. TOPdesk heeft ervoor gezorgd dat hier een top sfeer is met de enige echte TOPdesk Hero League stage!

In totaal zullen hier 4 toernooien gehouden worden waar per toernooi de winnaar zich direct kwalificeert voor de Grand Finale. De toernooien worden om de week gespeeld op een woensdag. De exacte data zijn 12 en 26 augustus en 9 en 23 september. Houd ze alvast vrij in je agenda!

pure focus..
Offline Grand Finale!

Als je een beetje goed bent in rekenen dan weet je dus dat er in totaal 16 plekken beschikbaar zijn in de offline Grand Finale! Deze zal geracet worden op zaterdag 26 september voor publiek. Naast de prijzenpot van 500 euro, maak je kans op goodies, de beker en de kampioenstitel!

Wil jij jezelf de beste Mario Karter noemen die in Nederland racet? Doe dan mee met de TOPdesk Hero League, start je motoren en laat zien waarom jij die titel verdient!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE