a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

De Esports Nederland zomercompetitie gaat van start!

Op 27 juli is het zover, de gloednieuwe zomercompetitie van Esports Nederland gaat van start! De Esports Nederland zomercompetitie is een initiatief van Esports Game Arena om esports toegankelijker te maken voor de game community in Nederland. Spelers nemen het zowel online als offline tegen elkaar op om de vetste prijzen te winnen! Wie weet win jij wel een ticket naar het wereldkampioenschap Hearthstone, of pak jij de titel Nederlands kampioen Mario Kart!


Hoe ziet de zomercompetitie eruit?

Vanaf heden draait Esports Nederland op seizoensbasis, elk kwartaal een gloednieuwe gamecompetitie! Dit concept wordt gelanceerd met de eerste editie; De Esports Nederland zomercompetitie. Over een periode van 3 maanden strijden spelers online en offline om te laten zien wie de beste is! De zomercompetitie bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Online klassement
  • Online direct qualifiers
  • Offline direct qualifiers
  • Offline Grand final
Grand final in de Esports Game Arena

Nadat spelers zich weten te kwalificeren voor hun favoriete gamecompetitie, worden ze uitgenodigd voor een nagelbijtende finale in de Esports Game Arena. Dit is voor spelers en teams een fantastische kans om te laten zien wie de beste is. Offline toernooien staan in het teken van competitie en gezelligheid. Alleen de beste spelers zullen zich kwalificeren voor deze finale, maar er zijn voor iedereen leuke activiteiten.


Bij alle offline evenementen worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Hiermee wordt gezorgd dat iedereen een veilige en leuke dag kan beleven.

Neem snel een kijkje op esportsnederland.nl en schrijf je in voor de leukste competities van je favoriete games!

Wie weet wordt jij de volgende Nederlands kampioen!


Extra info

Wat is Esports Nederland?
EsportsNederland.nl is een gloednieuw toernooi platform in Nederland. Spelers krijgen de kans om online tegen elkaar te strijden voor te gekke prijzen! Daarnaast verdienen spelers online currency (E-Points). Met deze punten kunnen game producten aangeschaft woren in de webshop. Neem zeker een kijkje!

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE