a

Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Vliegende bananen en gezelligheid tijdens finale TOPdesk Hero League Mario Kart

Het eerste grote offline game event in Nederland sinds corona zit erop en was een groot succes. De TOPdesk Hero League Mario Kart streek neer in de kolkende Esports Game Arena, waar finalisten streden om een prijzenpot van 500 euro en eeuwige roem. Na een hoop vliegende bananen, rode schilden en paddenstoelen is de Mario Kart kampioen Nick van der Haven met de hoofdprijs van 200 euro naar huis geracet. 


TOPdesk Hero League 

De TOPdesk Hero League is een gloednieuwe esports competitie in Nederland. Hoofdsponsor TOPdesk maakt er een competitief feestje van. Op hun kantoor in Delft is een heuse Mario Kart gameroom waar medewerkers even kunnen relaxen. Dit is nu uitgebreid met deze nationaal opgezette competitie om gezelligheid en saamhorigheid te creëren.  


Seizoen één TOPdesk Hero League

Seizoen één van de Hero League liep iets anders dan gepland; de toernooien moesten online gespeeld worden i.v.m. corona. Er is vervolgens snel geschakeld en een online toernooien platform opgezet. Hier is de Hero League gelanceerd waar om de week werd gestreden voor een plekje in de uiteindelijke offlinefinale in de Esports Game Arena. Ook is er een complete online tv-uitzending opgezet, zodat iedereen vanuit huis live mee kon kijken. 


Toen kwam corona..

Eigenaar Thomas Runhart is trots: ”Het was zeker een uitdaging toen we ineens dicht moesten door corona, vlak voordat we wilden starten met de competitie. Maar met hulp van de medewerkers van TOPdesk en meerdere spelers lukte het toch. Ook was het de vraag of de finale wel op locatie gespeeld kon worden, maar de versoepelingen kwamen precies op tijd!”


Binnenkort gaat de tweede editie van start en zullen er weer mooie prijzen te winnen zijn. Wil jij nou ook graag meedoen aan dit gezellige toernooi en kans maken op die mooie prijzen? Doe dan mee het tweede seizoen van de TOPdesk Hero League! Informatie op esportsgamearena.nl/hero-league 

NU LIVE! KLIK HIER
STREAM OFFLINE