Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

Sportsbar Alphen opent de deuren


Ouderwets gezellig sport kijken met vrienden en een drankje. Een sporthonk vol gezelligheid en lawaai, het mag weer! De Sportsbar Alphen gaat open, daar hebben we lang op moeten wachten!


Alle boodschappen in huis moeten halen voor je favoriete wedstrijd, dat is niet meer nodig. Bij de Sportsbar Alphen kun je genieten van verschillende seizoensbieren op fles of op tap. Daarnaast staan er ook nog heerlijke 0,0 biertjes of frisdrank koud. Wil je bitterballen, tosti, kaassoufflé of andere snacks tijdens het bekijken van jouw favoriete club? Geen probleem, wij regelen het voor je. Voeten omhoog en genieten maar.


In de Sportsbar Alphen (Raadhuisstraat 134) kun je naast het kijken van sport ook gebruik maken van: twee 9 foot pooltafels, twee dartborden met lichtrand, bordspellen en mee doen met de pubquizen. Kom de sfeer proeven in de Sportsbar Alphen!Ook wij houden ons aan de RIVM-richtlijnen; er is genoeg ruimte tussen banken, wij houden 1,5 meter afstand van elkaar, maken alles grondig schoon.
Reserveren is verplicht via telefoon: 0172-745033 of e-mail: info@esportsgamearena.nl