Lorem ipsum dolor sit amet, elit eget consectetuer adipiscing aenean dolor

In quarantaine met Esports Nederland


Heel Nederland zit thuis vanwege het Covid-19 virus. Om dat thuis zitten toch wat leuker te maken, lanceert de Esports Game Arena zaterdag 11 april een ‘’competitief online platform’’ waar gamers prijzen kunnen winnen door mee te doen aan online toernooien.


Wat is Esports Nederland?

De Esports Game Arena laat nu al twee jaar gamers samen genieten van hun favoriete games op hun schitterende locatie. Maar nu neemt zij de volgende stap in de gaming scene. ‘Esports Nederland’ wordt gelanceerd, een platform waarop gamers mee kunnen doen aan toffe online toernooien om zo met elkaar in contact te kunnen komen. Ook kun je E-coins verdienen om vette prijzen te kopen. Wil je het alleen opnemen tegen andere spelers, of met een team? Het kan allemaal op dit platform.


Hoe kun je mee doen?

Om mee te kunnen doen aan een toernooi heb je alleen een Esports Nederland account nodig. Je kan je makkelijk inschrijven op de website en dat is ook nog eens helemaal gratis! Kijk vervolgens op de website welke toernooien er gehouden worden, schrijf je hiervoor in en je kunt meteen beginnen.

Als je één van de toernooien wint krijg je automatisch E-coins op je account gestort. In de online webshop kun je met jouw hard verdiende E-coins mooie prijzen kopen zoals: Hyper-X equipment, onze Game Mania artikelen of Esports Game Arena merchandise!


Fantastische uitbreiding van Esports Game Arena

‘’We hebben ons gerealiseerd dat de Esports Game Arena niet dag-en-nacht open kan zijn en dat gamers een platform willen dat wel non-stop open is’’ zegt oprichter Thomas Runhart. Om aan die vraag te kunnen voldoen heeft de Esports Game Arena nu dus EsportsNederland.nl opgericht. ‘’We blijven nog steeds events organiseren op onze locatie in Alphen maar breiden dat nu dus online uit!’’.

Het platform wordt 11 april gelanceerd in een Bèta versie zodat iedereen snel weer in contact kan komen met elkaar. Thomas Runhart zegt hier het volgende over. “Nadat we de Esports Game Arena moesten sluiten door het Coronavirus zochten we naar een manier hoe we onze bezoekers toch met elkaar in verbinding konden houden. Met de hulp van Strivecloud hebben we de oplossing gevonden en heeft ons team dag en nacht gewerkt om dit toernooi-platform uit de grond te stampen. We zijn met elkaar super trots op het resultaat!”

“Esports Nederland

Brengt. Gamers. Samen.


Wat biedt het platform nog meer?

EsportsNederland.nl is ook beschikbaar als leuke online activiteit voor scholen en bedrijven. Hiermee kunnen leerlingen en werknemers op een sociale en competitieve manier met elkaar in contact blijven. Er is ook een complete competitie voor games als Fortnite, Mario Kart en Fifa mogelijk!

Mocht je je thuis aan het vervelen zijn, op zoek zijn naar een plek om je game skills te testen of gewoon gezelligheid zoekt? Neem dan snel een kijkje op EsportsNederland.nl